Virginele nu mai sunt la moda

Virginele nu mai sunt la moda

Am ajuns oare intr-o epoca in care virgininele nu mai sunt la moda? Prefera barbatii femeile cu experienta?

In trecut, virginitatea ii oferea femeii un sentiment de mandrie si de putere. Pe vremea aceea barbatii preferau femei „neatinse”, insa acum multi se feresc de virgine preferand femeile experimentate, informeaza Jamaica Gleaner.virginele

„Unei femei experimentate nu trebuie sa ii spui ce trebuie sa faca, pentru ca stie deja totul. Cu virginele trebuie sa ai foarte mare grija, sa le oferi timp ca sa nu le ranesti. Uneori ti se poate intampla sa ai ejaculare precoce, ramanand nesatisfacut”, spune John Black, un barbat casatorit de 12 ani, potrivit caruia daca „s-ar putea intoarce la piata” nu si-ar dori din nou o virgina, preferand femeile experimentate pentru ca sunt mai bune in pat.

Acesta afirma ca in cazul in care esti primul in viata unei virgine exista riscul ca aceasta sa doreasca sa afle cum este si cu altcineva.

De aceasi parere este si Mark Williams. Acesta spune ca este prea mult de munca la o virgina si foarte putina placere in timpul sexului. „Va trebui sa le inveti foarte multe, in plus le doare atat de tare incat ti se distrage atentia de la sex”, afirma barbatul.

Reverendul Livingston Malcolm de la Biserica Penticostala din Jamaica a declarat ca barbatii au devenit foarte neinteresati de valorile morale si ca acest curent nu se limiteaza doar la Jamaica, ci a devenit o situatie globala.

Michael Samuels spune ca s-ar intalni cu o virgina doar daca si-ar dori ceva serios cu ea. „M-as intalni cu o virgina. Nu conteaza ca nu avem contact fizic, este o adevarata relatie. Dar daca sunt in cautare doar de distractie, m-as intalni cu o virgina doar in cazul in care mi-ar spune ca este gata sa inceapa, nu vreau sa astept”, spune acesta.

Nicholas James, un tip mai traditionalist, spune ca el s-ar intalni cu o virgina, adaugand ca este mai bine cand ambii parteneri se descopera intim in acelasi timp. „A fi primul barbat din viata partenerei iti ofera un sentiment deosebit si un plus in relatie”, spune James.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole