Vincent Herbert

Valoare netă Vincent Herbert: Vincent Herbert este un producător, compozitor și fondator american al Streamline Records, care are o avere netă de 3 milioane de dolari. Herbert și-a câștigat valoarea netă prin munca sa cu zeci de artiști muzicali de mare succes. Vincent a devenit faimă mai întâi ca producător muzical și apoi ca vedetă propriul reality show, „Tamar & Vince”, care a fost difuzat pe WE tv din 2012 până în 2017. A fondat Streamline Records, o amprentă a Interscope Records, în 2007. . și de atunci a lucrat cu artiști populari precum Tatyana Ali, Toni Braxton, Destiny’s Child și Lady Gaga. În 2011, Herbert a câștigat o nominalizare la Primetime Emmy pentru cea mai remarcabilă varietate, muzica sau comedie specială pentru munca sa din „Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden”.

Viața timpurie: Vincent Herbert sa născut pe 27 ianuarie 1973, în Newark, New Jersey. Are un frate, Chris, și a urmat cursurile școlii creștine din Cambridge, unde a ocupat funcția de președinte al clasei. Colegii lui Vincent i-au dat porecla „sticla de apă”. Herbert a devenit interesat de muzică de la o vârstă fragedă și la început să-și creeze propria muzică când avea doar 10 ani.

Carieră: Vincent și-a făcut debutul ca compozitor pe albumul „Between Us” al lui Murray Head în 1979 și a lucrat și ca compozitor pe albumul „Voices” al lui Head din 1981. Apoi a remixat albumul Babyface din 1991, „A Closer”. Look”, un produs „Sexy Versus” al lui Al B. Sure! (1992) și a fost atât producător, cât și compozitor pentru „Keep It Goin’ On” (1992) de la Hi-Five. . În 1993, Herbert a lucrat pentru prima dată cu viitoarea cumnată Toni Braxton, producând, combinând, mixând și remixând piese de pe albumul ei auto-intitulat din 1993. De-a lungul anilor 1990, a lucrat la „Friends Can Be Lovers” de Dionne Warwick (producător), „All Out” de la Winans (producător, mixer), „One in a Million” de Aaliyah (producător, mixer), „Let’ de Montell Jordan

(Fotografia de Maury Phillips/Getty Images pentru BET)

De asemenea, Vincent a lucrat cu Destiny’s Child în anii ’90, producând și combinând albumul lor auto-intitulat din 1998 și combinând albumul lor din 1999 „The Writing’s on the Wall”. Ulterior, Herbert a lucrat la albumele lui Dream, Immature, JoJo și soția sa, Tamar Braxton, și a fost producător executiv și persoane A&R pentru single-ul lui Lady Gaga din 2010 „Alejandro”. De asemenea, a produs videoclipuri muzicale „Paparazzi” (2009) și „Telephone” (2010) ale lui Lady Gaga, precum și programe speciale TV „Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden” (2011) și „A Very Gaga Thanksgiving” (2011). În 2012, Vincent a început să joace în „Tamar & Vince” alături de soția sa. Serialul a fost un spin-off al „Braxton Family Values” și a difuzat 44 de episod în cinci sezoane.

Viata personala:În 2003, Herbert a început o relație cu Tamar Braxton, sora cea mai mică a colegului cântăreț de R&B Toni Braxton. Tamar și Vince au apărut pentru prima dată împreună cu Toni în serialul de televiziune de realitate WE tv „Braxton Family Values”. Herbert și Braxton s-au căsătorit pe 27 noiembrie 2008 și l-au întâmpinat pe fiul lui Logan pe 6 iunie 2013. Cuplul a divorțat în iulie 2019. Vincent i sa capsat stomacul în 2015 și a slăbit peste 100 de kilograme după ce un atac de cord la făcut să decidă să conducă. o viata mai sanatoasa. În octombrie 2017, un judecător a ordonat lui Vincent să plătească Sony 3,7 milioane de dolari pentru a soluționa un proces pentru un avans din 2013. Compania la plătit pe Herbert pentru a găsi noi talent Sony și „o parte a acordului a necesitat plăți înapoi de la Interscope Records”,

Imobiliare:În aprilie 2013, Tamar și Vincent au cheltuit 10,5 milioane de dolari pentru un conac din Calabasas, California. Conacul de 15.000 de metri pătrați este situat într-o comunitate închisă numită Mountain View Estates. Ei au încercat să vândă casa în 2017 pentru 15.995 milioane de dolari. Prețul a fost redus la 15 milioane USD, apoi la 13,95 milioane USD și în cele din urmă la 9,25 milioane USD. Aceasta a reprezentat o pierdere de 1,25 milioane de dolari pentru cuplu, care a evitat cu strictețe executarea silită asupra proprietăților pe fondul problemelor financiare și relaționale în curs. Au existat mai multe notificări publice de nerespectare a ipotecii asupra proprietății. La un moment dat, aveau cel puțin 250.000 de dolari în urmă cu ipoteca și, de asemenea, se pare că aveau mai multe mașini și alte bunuri reposedate.

Articolul precedentCalvin Harris
Articolul următorKroy Biermann

Related Articles

Ultimele articole