Viata erotica este importanta pentru tine ?

Viata erotica este importanta pentru tine ?


Astãzi toatã lumea pare înfometatã dupã sex, dar nu foarte mulţi acordã atenţie erotismului din viaţa de zi cu zi.viata-erotica-este-importanta-pentru-tine

În mitologia greacã, Eros era fiul Afroditei şi al lui Ares şi era renumit pentru sãgeţile lui care nu greşeau niciodatã ţinta şi cu care semãna chinurile dragostei atât printe zei cât şi printe muritori. Toţi ne gândim cã erosul înseamnã sex, dar de fapt erosul se referã la aspectele emoţionale, spirituale, fizice ale sexului.
Cum ne inspirãm şi cum reuşim sã îmbinãm toate aceste aspecte ale vieţii de zi cu zi pentru descoperirea şi îmbunãtãţirea erotismului?

Legãtura erotica dintre un bãrbat şi o femeie se realizeazã şi se îmbunãtãţeşte ideal în interiorul cupului pe baza îmbinãrii perfecte între afecţiune şi
sex. În viaţa de zi cu zi, chiar dacã în cuplu existã o armonie pe plan intim, între cei doi, raporturile sexuale nu sunt dorite întotdeauna în acelaşi timp de ambii parteneri. Micile gesturi care exprimã afecţiunea faţã de celãlalt, tandreţea, dorinţa pentru celãlalt afirmã şi consolideazã legãtura eroticã de dragoste care îi uneşte pe cei doi implicaţi în relaţie.

Satisfacerea reciprocã reprezintã unul dintre lucrurile esenţiale în viaţa de cuplu. Nu este uşor sã menţii relaţii sexuale mulţumitoare pe parcursul vieţii alãturi de cineva datoritã schimbãrilor care apar în vieţile noastre. Dar pãstrarea legãturii erotice necesare vieţii de cuplu nu se bazeazã numai pe raporturi sexuale regulate. Atenţia acordatã celuilalt, semnele dorinţei, împãrtãşirea intimitãţii sunt elemente indispensabile necesare pentru o legãturã armonioasã.

Menţinerea unei legãturi erotice de duratã care sã supravieţuiascã primelor momente de pasiune este necesarã şi esenţialã pentru longevitatea vieţii de cuplu. Înţelegerea sexualã şi senzualã se poate stabili dacã între cei doi existã, în primul rând, atracţie fizicã şi va conduce pe parcursul avansãrii în relaţie la depãşirea pudorii şi acceptarea de a dezvãlui partenerului zone ale corpului pe care le ascundem în faţa altora. Pe lângã erotism, convieţuirea în cuplu permite sã ne obişnuim cu corpul celuilalt cu tot ceea ce presupune el.

Existã programe pentru a ne îmbunãtãţi energia şi a ne trezi erotismul: tantra, yoga, dans, arte marţiale, etc. Toate astea ne ajutã sã ne obişnuim cu corpul nostru, sã ne simţim bine în pielea noastrã şi astfel, sã ridicãm nivelul erotismului în viaţa noastrã. Bucurându-ne de viaţa de zi cu zi şi de ceea ce se întâmplã în jurul nostru plãcut este esenţial pentru creşterea potenţialului erotic.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole