viata de student

viata de student

te privesc cum cufudat in vise lenese ma cauti cu mainile in patul asta strain ce mi l-am insusit atat de bine. mi-e teama sa iti spun ca am nevoie de mine, ca as vrea sa mai scriu, sa zac cu o carte pe burta sambata seara in pat, sa invat, sa-ti termin fularul ala blestemat, sa vad satc 4 ore chiar daca a doua zi am munca. .nu pot
precum pisicii aia mici de se urcau ca maimutele pe noi, pe picior, oprindu-se in varful capului si de acolo strangandu-ne de par ca niste copii, asa si tu, de te privesc in ochi, ma faci sa uit de tot, nu am putere sa cer nimic. te vreau doar pe tine.

vineri simteam din ce in ce mai tare nevoia de a ma pierde un pic de tine si mi-a parut rau, caci te iubesc, si din extraordinar pasesc in comunul acela tenebros. ieri insa mi-ai gatit, ne-am uitat la desene animate, am ras ca prostii si ne-am iubit. am redevenit eu, at least for one day.

l-am vazut pe cati, la unirii, razand cu ochii si cu parul, intr-o joaca placuta cu o roscata cu par lung, frumoasa caci era naturala. .si copila. am ramas cu mana intinsa intr-un salut temator. tu mi l-ai aratat. el nu m-a vazut. au trecut pe langa noi cu fetele senine ca o zi de primavara.
nu stiu ce simt, dar mi-a parut rau ca acele cateva secunde mi-au schimbat starea de spirit, si m-am regasit uitandu-ma la tine, in eforturi mari de a-ti urmari ideile, de a nu lasa sa se vada nimic din tulburarea mea venita din..ce, de ce? nici eu nu stiu


pe nico am pierdut-o, cati imi mai apare ca o himera la linii de metrou, iar lev, trece peste tot doar ca sa fie langa mine, nimic surprinzator. ma simt departe de toti, iar asta doare.

o prietena zicea f bine un lucru in care ma regaseam insa acum se pare ca tu esti cel care when u spread ur wings to embrace me for life. .u’re suckin’ out my love

iar acum privesc cumva temator patul acela de sus, dorindu-mi sa mai dormi un pic, sa port sa-mi adun gandurile, sa privesc pe geam, sa-mi fumez camel-ul de dimineata intr-o liniste perfecta.

e ceva in neregula cu mine? esti perfect, nu-ti pot reprosa nimic, nici macar glumele intre prieteni cu care am ajuns sa ma obisnuiesc, ma uit la tine cum dormi cu zulufii aia aurii rataciti pe perna si-mi pare rau de mine, ca parca iar uit sa ma las sa fiu fericita.

sunt all confused, mi-e asa de dor de mine, vreau sa-mi reiau tabieturile obisnuite, vreau sa plec la vara sa vad viena, vreau sa nu ratez promovarea din toamna, nu vreau sa te pierd, vreau sa ne uite dzeu iar intr-un colt al vamii unde vezi doar corturi si sa ni-l numim casa pentru cateva saptamani, vreau . . prea mult..?!..

din pacate

iar iarna asta imi ingheata orice impuls viu de a schimba ceva, plec amortita la munca, ma indrept la fel catre romana, apoi te vad si ziua se sfarseste. tare placut ce-i drept insa, unde raman eu in tot scenariul asta?
raman pe drum. raman tacuta, cu soarele in crestet, nisip pe maini, picioare si obraji, privindu-ma cum instinctiv, urmez un drum, si-a 2-a zi o iau cuminte de la capat. nod in gat.

Ora 6:00
Trezirea, constientizarea situatiei critice „zi de examen”. Palpitatii, gaze stomacale, etc…
Ora 6:15
Pregatirea mapei: cursul (carte+foi xeroxate), rezumate schematizate, servite + eventuale copiute. (ca si cand ai voie cu
toata biblioteca pe banca)
Ora 6:30 Realizarea inutilitatii mapei „stufoase” la examenul respectiv. Reorganizarea mapei: 3 coli A4 + pix.
Ora 6:40 Plecarea conform orarului pentru a prinde „loc bun, first class”
Ora 7:15 Intrarea in sala de examen, ocuparea unui „loc prost, first desk”. Locurile bune se terminasera deja de la ora 5:00. …Excentrici…
Ora 8:00 Intrarea profesorului in sala de examen. Intrarea supraveghetorilor in sala de examen (primele reactii ale studentilor: Sugestii la adresa rudelor apropiate ale supraveghetorilor: mame, fii, fiice, neam, etc)
Ora 8:01:00 Anuntarea subiectelor….
Ora 8:01:30 Reactii la aflarea subiectelor ( <<Fu**-** ****** ***** ** ****** ** *** de jegos!!!)
Ora 8:02 Hai ba, ce facem? Mergem? Mai stai ba 5 minute, nu acum ca bate la ochi!
Ora 8:03 Hai ba, ce facem? Mergem? …
Ora 8:30 Planul de calamitate A: Scriere in afara subiectului.
Ora 8:31 Terminat de scris.
Ora 8:32 Planul de calamitate B: auto-incurajarea (Cu siguranta ca si ceilalti scriu in afara subiectului…)
Ora 10:00 Epuizarea timpului de alocat examenului. Predarea foilor, zambitor catre profesor. Iesirea din sala. Ciudat, insa intrebarile gen „Ce-ai facut ma?” sunt insotite de raspunsuri strans legate de organe de reproducere.
Ora 11:30 Reintoarcerea in sala pentru corectarea tezei. (De)punctare corecta, cu argumente si explicatii ale profesorului extrem de bine intemeiate: „Nu, Nu, Nu. Hmmm… nu.”
Ora 11:31 Cuvinte de ramas bun colegilor, incurajari, si traditionalul „Bag **** in ea de facultate. Mai bine dadeam in p*** mea la ASE!”
Ora 13:00 Acasa… Yahoo Messenger…. status adecvat situatiei. Invisible pentru dobitocii cu intrebari stupide.
Ora 14:00 Somnul de frumusete… …noi sa fim sanatosi..

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole