Vezi ce au votat vedetele

Vezi ce au votat vedetele

In ciuda programului incarcat, multe dintre vedete si-au strecurat in agenda participarea la alegeri. Pentru unele dintre ele, votul a fost o premiera. Fotoreporterii CANCAN au fost pe faza si le-au surprins in timp ce alegeau presedintelCOMISII REUNITE - PARLAMENT - AUDIERIe.

Simona Sensual  – Era virgina electoral. Simona Sensual si-a exercitat, ieri, pentru prima data in viata, dreptul la vot, prezentandu-se la sectia de votare 481 din sectorul 3 in jurul orei 14.00. Blonda le-a marturisit celor care faceau sondaje de opinie ca l-a votat pe Gigi Becali pentru functia de presedinte al Romaniei, pentru ca i-a parut rau ca a facut pe nedrept inchisoare.
Daniel Buzdugan – Pus pe sotii. Daniel Buzdugan ne-a marturisit ca nu a pus stampila de vot pe cel de care a ras cel mai mult in aceasta campanie electorala. Recunoaste in schimb ca nu ar fi ratat pentru nimic in lume acest eveniment. Cei mai mari comedianti, de la care ne inspiram, sunt politicienii. Daca ei si-ar face o trupa, atunci, noi, umoristii, am ramane someri, a spus Buzdugan.

Iulia Albu – Mai bine la vot, decat la chef. Iulia Albu si-a dorit foarte mult sa voteze, asa ca a refuzat sa-si insoteasca partenerul de viata, la o intalnire cu colegii de facultate. Am vrut neaparat sa votez, desi tare mi-e teama ca o sa iasa cine nu-mi doresc, ne-a declarat vedeta. Desi nu si-a divulgat preferintele, si-a lasat la vedere bratara albastra, pro Sorin Oprescu.
Adriana Bahmuteanu – A ales ce i-a dictat sotul. L-am votat pe Basescu pentru ca asa mi-a spus barbati-miu si nu am vrut cearta in familie. Oricum nu exista alta varianta, a marturisit Adriana Bahmuteanu. Vedeta s-a prezentat la urne impreuna cu sotul sau, parlamentar PD-L.
Elena Gheorghe – Am decis in trei minute! Elena Gheorghe a facut act de prezenta la vot in jurul orei patru si a fost surprinsa de rapiditatea cu care au mers lucrurile. Totul a fost foarte civilizat. Am votat in trei minute. Este pentru prima oara cand aud ca toti cei din jurul meu si-au exprimat optiunea. Familia mea, prietenii mei, vecinii au votat cu totii, ne-a declarat Elena.
Sylvia si Andrei – Sylvia si Andrei, vot dupa concerte. Desi au avut ieri parte de un program foarte incarcat, Sylvia si sotul ei, Andrei, si-au facut totusi timp pentru a merge la vot. Ei au ajuns in Bucuresti in jurul orei 13.00, dupa o noapte in care au avut concerte in provincie, iar la ora 14.00 s-au prezentat constiinciosi la urne. Dupa votare, cei doi au plecat grabiti spre Buftea, unde aveau alta treaba.
Ilinca Vandici – S-a imbracat sugestiv. Ilinca Vandici a mers la sectia de votare in jurul pranzului. Ea a ales sa poarte un accesoriu destul de sugestiv, un fular portocaliu, cand si-a exercitat dreptul constitutional. Asa am luat din dulap. Portocaliul este culoarea fericirii, si-a justificat aceasta alegerea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole