Urari speciale de Florii pentru cei dragi – Urari de Florii 2014

urari de florii

Esti asemenilor florilor de la care ai primit numele, gingasa, cu un parfum imbietor, pura si sincera. La multi ani Lacrimioara!

Esti o persoana minunata si vesela. Fata ta zambitoare si inima calda imi lumineaza ziua. Sper ca de Florii sa ai parte de o zi cum esti tu… minunata!

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de Florii! Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii!

Vei primi flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, cu pasiunea unui trandafir si cu caldura unei flori de camp… La multi ani! La multi ani!

Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara, Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia, In numele ei si a tot ce-i frumos, Eu iti doresc fericirea!

Florii alese si zile senine, Saptamana Patimilor sa te tina in leagan de flori si in lumina cea curata a lui Dumnezeu.

Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

Iti multumesc de ziua ta pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La Multi Ani!

Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU! La Multi Ani!

Lacrimioara, sufletul tau e pur si e comparabil doar cu frumusetea ta! O zi superba! La Multi Ani!

Existã flori in gradina mea, exista flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decat atunci cand buzele noastre se intalnesc in intuneric! Esti cea mai frumoasa floare a mea! O zi cu multe flori!

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!

O declaratie de dragoste, un gand sincer, o scrisoare de iubire parfumata, plina de culoare si prospetime. La Multi Ani de Florii!

Sa infloresti sufleteste asa ca Primavara! Si peste toate acestea sa miroasi a Primavara! La Multi Ani frumoasa floare!

La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

Sunt atat de multe lucrurile pentru care trebuie sa-ti multumesc. Multumesc pentru fiecare gand bun, multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucruri marunte care aduc bucurii mari, pentru sufletul tau bogat, pentru ca a dat culoare vietii mele. La Multi Ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

Cu ocazia aniversari tale eu iti urez multa, multa sanatate, fericire, dragoste sa iubesti asa cum stii tu mai frumos.

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Florile din imagine sunt ofilite in comparatie cu frumusetea ta! LA MULTI ANI, fericire, bucurii alaturi de cei dragi tie si tot binele din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *