Urari speciale de 8 MARTIE pentru iubite

Daca vrei sa trimiti un mesaj special de 8 martie pentru iubita, aici vei gasi mesaje si urari de 8 Martie. Texte si idei pentru o frumoasa declaratie de dragoste pentru iubita, acum de Ziua Femeii.

8 martie

Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, iubita draga, buna, inteleapta si frumoasa! La Multi Ani!

In aceasta zi speciala vreau sa-ti amintesti de iubirea ce ti-o port in suflet. Esti unica femeie din viata mea si lumina sufletului meu… La multi ani de 8 Martie, iubita mea!

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

De cand mi-ai daruit dragostea ta, in sufletul meu e doar primavara… Astazi, de 8 martie, Iti trimit toata iubirea mea si multe sarutari!

Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

La fiecare inceput de primavara, odata cu renasterea naturii simt ca si iubirea mea pentru tine renaste si se umple de prospetimea si parfumul florilor. La multi ani de 8 martie, iubirea mea!

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Fluturele meu…. Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea.

De 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Pe aripi de primavara primeste dragostea si dorul meu. La multi ani, pentru o fata speciala! La multi ani iubita mea, sa ai in priviri mereu aceeasi caldura si pe chip acelasi zambet care m-au facut sa te iubesc!

De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare.

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii !

Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara…

Fluturele meu…. Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea. De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare. Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara…

mesaje de 8 martie pentru iubitaDragostea si tandretea unei iubite nu se compara cu nimic pe lumea asta. In aceasta zi de sarbatoare, vreau sa-ti spun ca, alaturi de tine, totul infloreste in jurul meu. La multi ani, dragostea mea!

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos !

Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel, l-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii, si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperind ca-ti va aduce fericire. La Multi Ani de 8 MARTIE !

Primavara iubirii sa-ti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale! La multi ani de ziua ta, femeie frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *