Urari si felicitari de zi de nastere

Urari si felicitari de zi de nastere

watermark2De ziua ta eu nu-ti pot da decat ganduri bune si rugacini catre bunul DUMNEZEU sa te aiba in paza LUI in orice clipa a vietii tale. LA MULTI ANI cu toata dragostea .

De ziua ta, noi nu-ti putem da decat ganduri bune si rugaciuni catre bunul Dumnezeu sa te aibe in paza LUI in toate clipele ale vieti tale. LA MULTI ANI!

„LA MULTI ANI” Eu iti doresc iubire.O viata minunata si multa fericire sa nu plangi niciodata,sa nu stii de necaz sa fii mereu frumoasa si dulce ca sanu cunosti durerea si nici amaraciunea sa ii respecti pe toti,sa te respecte lumea,familia sa-ti fie frumoasa si unita sa nu ai vre-un motiv sa fii nemultumita, sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani,iar eu te las zambindu-ti un sincer LA MULTI ANI !

Cadouri scumpe nu am gasit dar as vrea sa te felicit, sa nu am lacrimi nici tristete doar zambet si blandete sa fii asa cum te-am stiut, sa ai in viata tot ce-ai vrut, dragoste si fericire sanatate pe vecie. Aceasta a fost urarea mea, te felicit de ziua ta!

Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si… parale!

De ziua ta
De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!

La Multi Ani ! Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume. Primeste urarile mele de bine si acesta minciuni nevinovate.

Florile din imagine sunt ofilite in comparatie cu frumusetea ta! LA MULTI ANI, fericire, bucurii alaturi de cei dragi tie si tot binele din lume!

De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La Multi Ani!

Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

Sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat.

Viata lunga
Viata lunga, fericire, sanatate si iubire!

O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La Multi Ani , prietenia noastra inseamna pentru viata mea…cei mai frumosi ani.

Cand o facem lata?
La Multi Ani inca o data, spune-mi, cand o facem lata?

Zambet si culoare de ziua ta!
Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii… si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!

Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. La Multi Ani cu multa dragoste.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole