Urari si felicitari de Paste pentru Facebook

paste

O data pe an e Pastele. O zi speciala, plina de arome ale bucatelor alese si parfumul florilor de sezon. Paste Fericit!

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa aveti continuitate, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

In aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit!

Sa te protejeze ingerii, supararile sa treaca, bunastarea sa te imbratiseze, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Hristos a Inviat!

Sper ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina si multa fericire in inima. Hristos a Inviat!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet numai lumina si fericire si mult timp petrecut alaturi de cei aproape inimii tale. Paste fericit si Hristos a Inviat!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: lumina, intelepciune, dragoste, speranta. Un Paste Fericit!

Lumina Sfintei Invieri sa ajunga la sufletul tau si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa va aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat!

Fie ca Sfanta Lumina de Paste sa va lumineze calea cea buna spre fericire si bucurie. Paste Fericit!

Fie ca lumina sfanta de Paste sa-ti intre in suflet si sa iti aduca bucurie, fericire si implinire alaturi de familie si de cei dragi. Paste Fericit!

De sfanta sarbatoare de Paste eu iti urez toate cele bune, sanatate, fericire si multa dragoste de la persoanele speciale. Hristos a Inviat!

Odata cu venirea Iepurasului, eu vreau sa iti transmit cele mai bune urari si iti doresc un an cat mai bun si un Paste Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *