Urari de Paste 2014

urari paste

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

Sper ca Sfanta sarbatoare de Paste sa iti aduca lumina si multa fericire in inima. Hristos a Inviat!

A sosit clipa mult asteptata a linistirii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului. Sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit! Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit!

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazrile din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari !

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa știe sa iubeasca, iar cei bogați sa invețe sa daruiasca. Hristos a Inviat!

Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

O data pe an e Pastele. O zi speciala, plina de arome ale bucatelor alese si parfumul florilor de sezon. Paste Fericit!

Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Un Paste Fericit alaturi de apropiati!

Fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va arate calea spre fericire si bucurie. Hristos a Inviat!

Pastrez pentru tine, dragostea mea / O lumânare de la Paste, pe care s-o aprind / De ajutor mereu, oricand, oriunde / S-apropie de tine vreo primejdie rea!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet numai lumina si fericire si mult timp petrecut alaturi de cei aproape inimii tale. Paste fericit si Hristos a Inviat!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Lumina Sfintei Invieri sa ajunga la sufletul tau si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Fie ca Sfanta sarbatoare de Paste sa va aduca lumina, caldura si sanatate. Hristos a Inviat!

Fie ca Sfanta Lumina de Paste sa va lumineze calea cea buna spre fericire si bucurie. Paste Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *