Urari si felicitari de Anul Nou 2011

Urari si felicitari de Anul Nou 2011

Caderea primului fulg imi aminteste de priviri timide de indragostit, de plimbari sub ninsoare, de clinchet de copotei, aroma de cozonac si mireasma proaspata de brad…Magia sarbatorilor ne invaluie aducandu-ne aminte sa iubim, sa fim generosi si sa aducem bucurii celor dragi! Un Craciun Alb Fericit tuturor!

Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani! Sarbatori Fericite si sa petreci in nestire, sa ai pe veci iubire si-n casa Fericire!!!

Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. Sarbatori Fericite!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2011!

Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!

Iti doresc ca in anul 2011 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti!

Fie ca urmatorul an, sa fie mai bun decat toate celelante adunate la un loc si mai interesant, plin de bucurii, fericire si impliniri. Va doresc tuturor de pe messenger, Fericire, Sanatate si..pe deasupra ce-mi doriti voi mie va doresc si eu voua !

Fie ca un mesaj despre sarbatori pe care-l primesti sa insemne cate un cadou, binecuvântarea divina sa ne lumineze si cu ocazia sarbatorilor Craciunului si ale Anului Nou

Asta este un mesaj despre globuri, zapada si colindatori, este o urare de bine, acum de Sarbatori…

O sa-ti dau Mesaje de Sarbatori, un buchet de flori, un pupic care sa-ti trezeasca fiori si o masina de Sarbatori

Fie ca acest mesaj de sarbatori sa-ti faca necazurile absente, sa va bucurati alaturi de cei dragi de cele mai frumoase momente…

Cand Mosul s-a impiedicat de pragul casei mele l-am ajutat sa se ridice cu o conditie: Sa te faca sa uiti toate grijile si supararile din anul ce tocmai isi scurge ultimele ceasuri in clepsidra timpului si sa-ti aduca in anul ce astepta ca timpul sa intoarca clepsidra numai implinirii si relizarea dorintelor ce au fost doar sperante in acest an!LA MULTI ANI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *