Urari si felicitari de 1 decembrie – Sms-uri de felicitare – Mesaje frumoase de sarbatori

Urari si felicitari de 1 decembrie – Sms-uri de felicitare – Mesaje frumoase de sarbatori

steagLa multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni!

La multi ani Romaniei, tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste!

România….tara mea de dor si tara unde o sa mor, asta daca nu ma fac aviator si zbor in Congo, c’un planor, asa o fi sa fie pana o sa imi fie dor de tara mea si de al meu popor.

Cu ocazia Zilei Nationale va doresc succes in activitate si sa va bucurati de cele mai frumoase realizari. La multi ani de prosperitate si bunastare!

Suntem bucurosi sa colaboram cu romani deosebiti ca dumneavoastra. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranta unui viitor mai bun. La multi ani!

Mai pe scurt, La Multi Ani români, sa traiti bine, sa aveti grija de voi si de neamurile ce vor veni, de popoarele care or sa ne asupreasca, si de copiii copiilor nostri.

Sa infloreasca românia, sa curga izvoare nesecate din adancurile tarii si sa se reverse peste dunare si peste casele celor care au defrisat paduri intregi, si sa ne mai uitam inca odata spre apus sa vedem in zare chipul unui drag conducator care a uitat ce inseamna UNIREA.

Cu prilejul Zilei nationale a Romaniei doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes!

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit.

La multi ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capat. La multi ani romane, la multi ani Romania!

Ziua Nationala a Romaniei este prilej de mare bucurie pentru toti romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aduca in fiecare an realizari de exceptie si sa fiti mandru ca sunteti roman.

De cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Multi Ani Romane, fii mandru de tara ta!

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va transmit cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit. La Multi Ani!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole