Urari de Craciun si sms-uri cu felicitari de anul nou-modele de trimis-partea I

Urari de Craciun si sms-uri cu felicitari de anul nou-modele de trimis-pareta I


-Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
-Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
-Sarbatorile de iarna sa-ti aduca in suflet multe bucurii si fericire!
-Iti doresc sa ai parte de un Mos cat mai darnic si sa gasesti sub brad cel mai frumos cadou! O seara minunata cu colinde si clopotei!…
-In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!
-Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,
Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
sanatate, belsug şi impliniri.
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.
-Fie ca steaua Craciunului sa-ti lumineze viata, sa-ti aduca sanatate, fericire si numai bucurii.
-Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa va umple de bucurie si pace. Craciun fericit!
-E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!
-De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
-Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
-E CUMPANA DINTRE ANI! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
-Sa ne-adune bun cu bun,
Sfanta seara de Craciun
Ca-i mai Sfanta decat toate
La multi ani cu sanatate!
-Sa-ti fie viata sub semnul protector al ingerului pe care ti-l trimit prin intermediul acestui mesaj si sa te ajute in cele mai grele momente. La multi ani si multe realizari!
-Sarbatori fericite, pline de bucurii si un an mai bun.
-Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
-Sa fie un Craciun al bucuriei si sa-ti aduca Mosul ce stie el ca iti trebuie mai mult!
-Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.
-A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, în prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori! Un an nou fericit si “La multi ani!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole