Urari de Craciun in romana si engleza – Mos Craciun cu sacul plin

Urari de Craciun in romana si engleza – Mos Craciun cu sacul plin

Romana

* Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!

* Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu’n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

*Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile. Craciun Fericit!

* Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

* De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

* Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

* Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!

* In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!

* Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!!!

* In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

Engleza

* We wish you all the Best this Christmas and may the Joy and Happiness of the Season be with you in the New Year.

* We’d like to wish the whole family a lovely holiday and a happy and healthy 2008

* I’d like to wish everybody a great Christmas and a very nice, good, healthy and wonderful 2008!

* We hope that you will have a lovely Christmas and for 2008 a healthy and happy year.

* We wish everybody who visits our homepage a very nice X-mas and a fantastic and peaceful New Year

* We wish you all a very merry and cheerful Christmas with lots of love and warmth and we hope that 2008 will bring you all a lot of health and happiness, grab each other tight and give them a hug for if you can do that with the people you love then you are richer than you’ll ever be.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. We wish you all a very merry and cheerful Christmas with lots of love and warmth and we hope that 2009 will bring you all a lot of health and happiness, grab each other tight and give them a hug for if you can do that with the people you love then you are richer than you’ll ever be.
    Anca Gafencu & Dany Prutean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole