Urari amuzante de Revelion 2015

Trimite celor dragi cele mai amuzante urari de revelion. Urari si felicitari de Anul Nou 2015. Urari amuzante de Revelion 2015.

mesaje amuzante revelion

“Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, dulciuri in plasa, bani în buzunar şi-n garaj un Merţan!”

Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an.

La mulţi ani cu sănătate, Domnul să va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc! Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate!
Nu-mi raspunzi la telefon deşi te sun în neştire, o să-ţi dau un sms cu La Mulţi Ani, sănătate şi iubire.

Îţi doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbeşti din Iunie pană în Noiembrie, şi să te bucuri în Decembrie. La mulţi ani!

Catelus cu parul cret/Sa ai jeep-ul in cotet/Sa ai vila cu piscina/ Pe Madonna ca vecina/O lopata pentru bani/La anul si la multi ani!

„Aho Aho, e Anul nou,
Si gaina-i fara ou,
Si cucosu’ fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!

Momentele speciale ale sfarsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!

Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!

La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

„Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Vă doresc de 2013 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here