Tu ai noroc in dragoste?

Tu ai noroc in dragoste?

Norocul in dragoste depinde, dupa parerea multora, de ceea ce iti este scris. Chiar daca s-ar demonstra ca norocul in dragoste depinde in mare parte de felul tau de a fi si de a te comporta, multe n-ar putea accepta aceasta idee.

Fara sa-ti dai seama ajungi sa te comporti la tu-ai-noroc-in-dragostefel cu fiecare baiat, sa devii prea posesiva si te impui atunci cand nu este cazul.

O vorba veche din popor spune ca „fetele bune n-au noroc”. Daca este sa analizam aceasta fraza, nu am ajunge la un rezultat concret: fete bune la ce? Fiecare fata este buna in felul ei.

Ce poti sa faci atunci cand dupa cateva zeci de relatii traite, nu ai reusit sa-ti gasesti partenerul ideal?

Te gandesti sa ceri sfatul unei prietene, al unui pshiholog, al mamei sau sa iei exemplu unei prietene sau unei persoane in care ai incredere. Daca nici in aceasta situatie treburile nu merg, atunci tragi concluzia: „nu ai noroc”. E posibil sa nu ai dreptate si lucrurile sa nu mearga bine din cauza ta, in situatia in care multe relatii petrecute au avut acelasi final. Trebuie sa recunosti acest lucru si sa-ti doresti sa te schimbi. Daca inainte erai prea posesiva, acum o sa crezi ca trebuie sa fii prea blanda si sa accepti totul. Raspunsul este nu! Primul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere este alegerea partenerul, a persoanei care sa stie sa-ti fie alaturi si la bine si la greu si sa-ti accepte multe dintre „calitatile tale” sau sa te faca sa accepti o schimbare in mai bine. Urmatorul pas este acela in care tu sa-ti doresti un partener, si unul care sa te sfatuiasca atunci cand tu ai nevoie.

Niciodata sa nu uiti ca lucrurile se fac in doi, cand vorbim despre relatie de dragoste, si atunci cand iubesti, critica nu isi are locul. Tu trebuie sa fii constienta ca poti atrage norocul de partea ta si ca esti capabila sa poti „intretine o relatie” cu bune si cu rele. Si barbatul la randul lui are nevoie de multa intelegere si sprijin din partea ta, si tu din partea lui. Ai putea sa te convingi ca „norocul in dragoste” este un termen pe care tu il rostesti, atunci cand nu esti „in forma”, si nu ai explicatii prea multe sau nu ai realizat ceea ce s-a intamplat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole