Trina

Care este valoarea netă a lui Trina?

Trina este un rapper și model american care are o netă de 6 milioane de dolari. Ea este probabil cel mai cunoscută pentru single-ul ei din 1998 „Nann Nigga”, dar de atunci a avut o carieră de rap îndelungată, profitabilă și constantă. Unele publicații au numit-o una dintre cele mai de succes și mai consistente rapperi din toate timpurile.

Tinereţe

Trina sa născut Katrina Laverne Taylor pe 3 decembrie 1974 în Miami, Florida, de origine dominicană și bahameană și a urmat liceul superior din Miami Northwestern. A fost liceu majorette și a absolvit în 1992. În 1998, a început să studieze și să urmeze o licență imobiliară.

Cariera muzicala

Crescând, în timpul liber, Trina a scris rime rap, care i-au atras atenția rapperului din Miami Trick Daddy, care a abordat-o apoi în 1998 pentru a fi prezentată pe melodia sa „Nann Nigga”. Cântecul a fost lansat ulterior ca single principal de pe cel de-al doilea album al său de studio, „www.thug.com”, care a fost lansat în septembrie 1998. Ulterior, single-ul a devenit un hit, ajungând pe locul 62 în Billboard Hot 100 din SUA și numărul trei în topul cântecelor rap. Datorită succesului single-ului, Trina a câștigat popularitate și a semnat un contract de înregistrare cu Slip-n-Slide Records cu distribuție de la Atlantic Records. Trina a început apoi să lucreze la albumul ei de debut. Pe 21 martie 2000, a fost lansat albumul de debut al lui Trina „Da Baddest Bitch”. Albumul a debutat pe locul treizeci și trei în Billboard 200 din SUA și pe locul unsprezece în Top R& Topul B/Hip-Hop Albums. „Da Baddest Bitch” a fost certificat Gold în noiembrie 2000 de către RIAA. A rămas în topul Billboard 200 timp de douăzeci și nouă de săptămâni și în topul albumelor Hip-Hop/R&B timp de patruzeci și nouă de săptămâni consecutive.

Trina a început să lucreze la al doilea album cu Missy Elliot în 2001 și a primit mai mult control creativ. Și-a început propria casă de discuri numită Diva Enterprises și a semnat primul ei client, o artistă de nouă ani pe nume Lil’ Brianna. Trina și-a lansat cel de-al doilea album în august 2002, numit „Diamond Princess”. A debutat pe locul 14 în Billboard 200 și pe locul cinci în topurile R&B. Cel de-al treilea album de studio al lui Trina, „Glamorest Life”, a apărut în 2005, debutând pe locul 11 ​​​​în Billboard 200 și pe locul 2 în topurile R&B. Printre single-uri notabile de pe album se numără „Don’t Trip” cu Lil Wayne, „Da Club” și „Here We Go” cu Kelly Rowland, care a devenit unul dintre single-urile de top ale Trinei.

Cel de-al patrulea album de studio al Trinei, „Still da Baddest”, a fost lansat în aprilie 2008 și a ajuns pe locul 1 în topul Top Rap Albums, ceea ce a făcut ca „Still da Baddest” să fie primul ei album. care a urcat în topul topurilor. Single-urile din acest disc includ „Single Again”, „I Got a Than for You” și „Look Back at Me”. În mai 2010, ea a lansat cel de-al cincilea album „Amazin”, care conținea single-urile „That’s My Attitude”, „Million Dollar Girl”, „Always” și „White Girl”. În 2019 a fost lansat albumul ei mult întârziat și anticipat „The One”. Între timp, ea a lansat și mai multe single-uri independent și a colaborat la sută de piese ale altor artiști. Trina anunțat un plan de a lansa al șaptelei album de studio, T7, la sfârșitul anului 2022.

(Fotografia de Rick Diamond/Getty Images pentru BET)

Alte Venturi

Alături de cariera sa muzicală, Trina a apărut în trei filme, A Miami Tail, The Cookout și Cookout 2. Trina este co-gazdă la emisiunea de discuții „Tiny Tonight” de la Tameka Cottle, alături de cântăreața/starul de reality Tamar Braxton, Claudia Jordan. și Cottle însăși. Spectacolul a avut premiera pe 17 decembrie 2012, pe VH1. În 2017, Trina a început să apară în reality show-ul VHI „Love & Hip Hop: Miami”. Trina a fondată fundația non-profit Diamond Doll, care propune să ajute fetele tinere blocate în ciclul sărăciei. Ea colaborează cu Florida Entertainment Summit pentru o organizație anuală Jingle Bell Toy Drive pentru South Florida.

Viata personala

Mama ei Verness Taylor a murit în septembrie 2019, după o luptă cu cancerul, la vârsta de 62 de ani. În mod tragic, fratele ei Wilbrent Jr. a fost ucis în 2013. Trina sa întâlnit cu rapperul Lil Wayne între 2005 și 2007. S-au logodit pentru scurt timp și în acest timp. Trina a suferit și un avort spontan. Deși au mers pe drumuri separate, au tatuaje care se potrivesc cu numele celuilalt. Din 2007 până în 2010, sa întâlnit cu jucătorul de baschet Kenyon Martin. Din 2012 până în 2014, ea sa întâlnit cu rapperul French Montana. În 2017, Trina a început să se întâlnească cu muzica Raymond Taylor. În septembrie 2021, perechea a confirmat că sunt logodiți.

Laude

Trina a primit zece nominalizări la premiile BET. Nouă dintre aceste nominalizări au fost pentru cea mai bună artistă hip hop feminin. De asemenea, a fost nominalizată la trei Soul Train Music Awards. Ea a câștigat un premiu Source și a fost nominalizată pentru alți trei. Printre celelalte nominalizări ale ei se numără un American Music Award și șase nominalizări la premiile MTV Video Music Awards 2002, precum și un premiu pentru un MTV Sucker Free Summit Award. Pentru apariția ei în filmul „A Miami Tale”, ea a primit un Golden Trailer Award. Printre câștigurile ei, Trina a primit două premii ASCAP, două premii BMI, un EME Award, un All-Star Music Award și, în final, un Billboard Music Award.

Articolul precedentVan Morrison
Articolul următorCorey Seager

Related Articles

Ultimele articole