Train your libido

Vrei sa reaprinzi pasiunea atunci cand se stinge lumina? Iata un complex de exercitii care te ajuta atat sa te mentii in forma, cat si sa-ti educi libidoul. Bucura-te de ele!
womanMiscarea pisicii. Aseaza-te pe salteaua de gimnastica, astfel incat genunchii sa fie indoiti si mainile intinse in fata. Asa vei incepe miscarea pisicii. Trecerea se face aducand bratele din prima pozitie, in fata, in lateral, si in acelasi timp se ridica bazinul.

Fesieri fermi. Prima pozitie: intinsa pe spate, cu mainile pe langa corp, cu genunchii indoiti, relazeaza-te. Exercitiul continua cu cea de-a doua pozitie: ridicarea bazinului, tot cu mainile intinse, tinand gleznele. Acest exercitiu lucreaza muschii fesieri.

Coapse ispititoare. Pentru acest exercitiu, stai intinsa pe o parte cu un picior flexat si celalalt intins in fata. Completeaza aceasta miscare prin ridicarea brusca a piciorului flexat si indoirea celui intins. Acest exercitiu energic da mai multa mobilitate.

Stretching. Cu un picior indoit inainte si celalalt inapoi, intr-o pozitie tipica stretchingului, apleaca-te cu coatele indoite si cu pieptul cat mai apropiat de saltea. Nu uita ca aceste exercitii necesita si incalzire prealabila. Mobilitate in miscari, dar si o crestere naturala a libidoului – ce zici? Inca mai stai pe ganduri?

On top. Sprijinindu-te in genunchi (cu picioarele incrucisate) si in palme, indoaie bratele executand miscari similare flotarilor. Acest exercitiu iti sporeste forta bratelor si de ajuta sa dobandesti o forma fizica de invidiat.

Tipsuri hot
Daca ai probleme de autostima sau alte conflicte interioare nerezolvate, incearca sa te impaci cu tine insati si sa scapi de stres.  O schimbare de look sau momente unice de rasfat iti vor crea atmosfera propice pentru a te concentra ulterior numai asupra momentelor in doi.

Ce poate stimula mai mult dorinta decat un masa cu uleiuri aromate? E un joc in doi ce serveste ca preludiu si te scapa instant de orice stres. Nu uita regula de baza: atmosfera face totul!

Articolul precedentIubitul meu, baiatul mamii
Articolul următorLove and sex pe.. bustul tau

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole