Totul despre ingerii nostrii – Ingerii Pazitori

Totul despre ingerii nostrii – Ingerii Pazitori

Ingerii Pazitori sunt destinati nu doar fiecarei fiinte umane, ci tuturor locuitorilor pamantului. Ei stiu exact de ce aveti nevoie pentru dezvoltarea voastra, ei cunosc scopul divin al vietii voastre si agenda voastra este agenda lor. Ingerii Pazitori nu-si parasesc NICIODATA locul lor de la nastere pana la moarte, nu are importanta ce greseli faceti! Ca si Dumnezeu/Dumnezeita, ei va iubesc nu are importanta ce faceti. Fiecare, chiar si cei mai negativi oameni la care v-ati putea gandi, Charles Manson, Saddam Husain, Adolf Hitler, toti au sau au avut Ingeri Pazitori, de-a lungul vietii lor.
Cand oamenii se incarneaza pe pamant, noi venim aici fara amintiri, cine suntem si de unde venim. Ni s-a dat libertatea de a alege. Ingerii nostri Pazitori ne pot oferi indrumare si iubire, insa este in functie de vointa noastra libera, daca ii asculatm sau nu.

Asa cum va puteti imagina, adesea, oamenii negativi nu asculta de Ingerii lor Pazitori.
Cum Va Conectati cu Ingerii Vostri
Trebuie sa cereti ajutor Ingerilor vostri Pazitori, chiar daca ei stationeaza permanent langa voi. Ingerii vor sa ne ajute, dar nu pot sa ne ajute daca nu le cerem. O lege universala care uneste ingerii mentioneaza, “Ingerii nu vor interfera cu viata umana, decat daca li se va cere, cu exceptia unei urgente in care este amenintata viata”.
Invitati Ingerul vostru sa lucreze cu voi! Spuneti-i ca este bine venit, astfel va fi mai usor pentru voi de a lucra impreuna! Acest fapt va da mare pret vietii voastre. Ingerul vostru nu este o zana de botez sau o “masina cosmica de distribuit articole de larg consum”. Ei pot sa ne ajute in multe moduri, care adesea sunt privite ca si coincidente.

Cum Comunica Ingerii cu Noi?
Ingerii ajuta prin comunicarea directa, daca sunteti capabili sa receptionati sau indirect prin semne (de exemplu, o carte pe care ei o simt ca ar trebuie sa o cititi, poate cadea de pe raft, in calea voastra). Fara vreun motiv, puteti avea dorinta de a contacta pe cineva sau de a merge undeva. Ei pot trimite informatii prin vise si ca energii comprimate care se dezvaluie dupa un timp – veti avea o cunoastere, dar nu veti fi capabili sa o exprimati prin cuvinte sau sa o explicati un timp, pana cand piesele de puzzle se aduna la un loc. Ei pot sa va trimita energii de vindecare de nivel foarte inalt si vindecare. Daca veti fi capabili sa simtiti energiile subtile, le veti percepe ca pe o caldura sau pulsatii de energii zumzaitoare prin corpul vostru.
Dupa ce cereti ajutor de la Ingerul vostru , observati repetarea de cuvinte, pe care le puteti vedea, auzi sau gandi. Observati tipare repetate prin auzirea unui cantec, observarea unei etichete neobisnuit de mari sau un prieten care repeta inconstient acelasi mesaj, pe care Ingerul vostru vi-l ofera. Insistati sa intrebati, pana cand veti simti ca ati inteles complet raspunsul.

Incepeti sa va Contactati Ingerii Vostri!

Urmatoarele sugestii va pot ajuta in realizarea contactului initial cu Ingerii vostri.
* Alegeti acelasi moment, de fiecare data, pentru a comunica cu Ingerii Pazitori: inainte de a va culca sau cand va treziti prima oara, poate fi cel mai potrivit.
* Cereti protectie suplimantara, daca aveti depresii, sentimente negative, frici sau cosmaruri.
* Ramaneti deschisi pentru mesaje mereu, in special cand aveti o presimtire ca veti face o greseala sau aveti un sentiment de pericol iminent.
* Nu fiti iresponsabili, riscandu-va viata personala! Ingerii vostri Pazitori nu pot sa nu tina cont de vointa voastra libera.
* Fiti pozitivi! Ingerii va vor indruma, va vor vindeca si va vor proteja, dar trebuie sa fiti responsabili de propriile actiuni. Nu ii acuzati pe altii sau nu respingeti problemele din viata voastra ca si cand “ceva/cineva este impotriva voastra sau ca ar fi blesteme.
Ce se intampla daca nu simt conectarea?
Ingerii vibreaza la un nivel foarte inalt si va trece un timp pana va veti acorda la aceasta vibratie. Fiti rabdatori! Cele mai obisnuite blocaje in obtinerea indrumarii angelice sunt:
* Dieta. (carnea, cafiena, crustacee, deseuri alimentare, alimente prepreparate ce contin aditivi chimici si conservanti, ciocolata, toate sunt alimente cu vibratie joasa care pot bloca indrumarea divina.)
* Droguri. (chiar si produsele vandute la tejghea) si alcoolul poate inegura claritatea.
* Oamenii negativi. Faceti schimbari in viata voastra cand puteti si incercati sa va indepartati de oamenii negativi. Daca nu puteti din cauza circumstantelor, va poate lua mult timp sa va conectati, dar insistati, pana la urma veti fi capabili sa va acordati celor mai inalte vibratii.
* Drame. Fie ca haosul va apartine sau este datorat altora din viata voastra, el va poate distrage si agita, ceea ce se adauga dificultatilor de conectare cu ingerii. Cereti Ingerilor sa purifice toata negativitatea si frica, sa va umple cu energiile pacii si ale iubirii!
* Lipsa de organizare. Ingerii sunt atrasi de atmosfera pura, organizata, linistita. Furnizati o atmosfera placuta pentru a-i atrage pe ingeri!
* Lipsa de experienta. Daca nu aveti multa activitate spirituala sau gasiti ca este greu sa va relaxati si sa va linistiti mintea, fiti rabdatori cu asteptarile voastre! Incercati sa va sporiti constiinta voastra despre prezenta ingerilor, prin inaltarea tuturor simturilor si meditand regulat, doar cateva minute o data.
* Asteptari nerealiste. Daca va steptati ca sa apara o holograma vorbitoare si sa vorbeasca cu voi pe o duarta extinsa de timp, nu se va intampla. Cel putin la inceput, contactul poate fi scurt, mai mult un sentiment decat ceva de auzit sau de vazut. Daca sutneti singuri, aveti nevoie de contacte umane! Iestiti si gasiti cluburi sau grupuri, cu interese ca ale voastre! Viata trebuie sa fie traita – megeti afara!
Poate dura zile, saptamani, chiar luni pentru a primi un raspuns, pe care sa-l intelegeti complet. Si uneori, raspunsul poate veni printr-un eveniment sau un moment de intelegere imediata. El poate apare in mod neasteptat, pe durata unui telefon de la un prieten, prin ceva ce cititi intr-o carte, intr-un ziar sau revista, dintr-o conversatie dintre doi straini, pe care ii auziti din greseala. Important este sa fiti constienti si deschisi!
Rabdarea va va permite sa perseverati, chiar daca nu obtineti rezultate imediat. Rabdarea va va ajuta sa construiti increderea in Ingerii vostri, avand incredere ca vor veni la momentul potrivit. Increderea va face placuti sustinatorilor vostri nevazuti, cat si crearea spatiului pentru miracole, care este locul in care ei se aduna si se simt bine. Miracolele nu trebuie sa fie distrugerea pamantului. Miracolele pot fi mici intamplari in viata voastra de zi cu zi, care sa va faca sa va simtiti bine sau sa va faca sa radeti sau chiar sa plangeti de bucurie.

Puterea de A Cere
Ingerii si acest fapt include ingerii vostri sau ai altora nu pot face nimic daca nu le cerem! Daca aveti nevoie de ajutor, doar cereti! De aceea Dumnezeu isi trimite ingerii sa fie cu voi pe viata. Ingerii vostri doar asteapta sa li se ceara ajutorul. Nu va ingrijorati ca cereti prea mult. Nu exista sensul timpului liniar in taramul spiritual. Ati condus vreodata intr-o directie si dintr-o data ati avut o un imbold rapid de a intoarce, desi nu ati planificat asta, ca apoi sa aflati ca era un trafic dificil, pe care l-ati ocolit ascultand de acel imbold si acea intoarcere din drum? Au fost ingerii vostri care v-au ajutat. Nu uitati sa le multumiti, cand observati legatura!

Lucrand cu Ingerii Pazitori ai Altor Persoane
Voi puteti cere ajutor Ingerilor Pazitori ai altora. Daca cineva, sa spunem seful vostru sau un coleg va face viata dificila, fata de ce credeti voi ca e corect, cereti Ingerilor lor Pazitori sa fie drepti cu voi sau sa va lase in pace. Daca aveti probleme cu un iubit, prezentati cazul vostru Ingerului lui Pazitor si cereti-i ajutor, pentru a aduce pacea in acea situatie. Ingerii Pazitori ai celorlalti sunt dornici sa va ajute, cat timp cerintele voastre sunt pozitive si nu il ranesc pe cel pe care ei trebuie sa-l protejeze. Daca este vorba despre o situatie importanta, scrieti-i o scrisoare Ingerului Pazitor al acelei persoane, cerandu-i ajutor. Pare bizar, insa functioneaza!
Desigur, trebuie sa adaug ca acest lucru nu functioneaza intotdeauna! Este necesar sa fie pentru binele cel mai inalt al celor pe care ingerii ii protejeaza! „

Cu Dumnezeu inainte!

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Cine citeste un asemenea articol are o anumita sensibilitate sau trebuie sa aiba o anumita sensibilitate.Multe din lucrurile ce ni se intampla zi de zi parca vin dincolo de fiinta noastra.Intradevar ingerii ne asculta dar si ne raspund mai ales cand suntem curati la suflet.Eun articol ce merita citit si retinut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole