Top statusuri de Craciun – Status Mos Craciun

Top statusuri de Craciun – Status Mos Craciun

1. Noul an sa va aduca belsug in casa , bucate pe masa, valuta in cont,un iaht in port,motor pe autostrada si vecinii ca sa vada.
La Multi Ani!

2. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin

3. Draga ………, cu ocazia Craciunului iti doresc multa iubire, sanatate, fericire si nu in ultimul rand… MULTE CADOURI!!!

4. Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.

5. Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

6. Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabadarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!

7. De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

8. Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!

9. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

10. Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

Related Articles

2 COMENTARII

  1. Un batranel cu chipul drag va calcat al casei prag sa nu-l jicniti e Mos Craciun si va aduce un an mai bun CRACIUN FERICIT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole