Top 10 la masini – Ce masini de lux prefera femeile

Top 10 la masini – Ce masini de lux prefera femeile

Se pare ca numarul femeilor la volan este in continua crestere. Femeia cu masina (si inca ce masina!) nu mai este raritate, ba chiar ameninta sa devina majoritate. Conform statisticii realizata de revista americana Forbes, reiese ca mai mult de jumatate dintre posesorii urmatoarelor masini de lux, sunt femei.

Sa vedem ce spune sondajul acestora, ce-si propune alcatuirea unui top al primelor 10 masini de lux preferate de femei!

BMW Z41.
1. Prima in top este BMW Z4, atat in forma sa coupe cat si roadster.
61,18% din persoanele chestionate, care conduc aceasta masina, sunt femei. Cu un design atletic perfect, cu motorizarea ce permite o acceleratie foarte rapida si un consum rezonabil extraurban (7,2 litri/100km),

BMW Z4 satisface gusturi dintre cele mai rafinate.

Audi A3

2. Pe locul 2, de asemenea foarte apreciat de femei, este Audi A3. Acesta este condus de reprezentantele gratiei si sensibilului, intr-o proportie de 53,41% din numarul de persoane abordate. Cei de la Audi incanta iubitoarele de senzatii tari si adrenalina, cu un model practic si luxos, propulsat de un motor turbo, punand toata aceasta formula complexa sub numele simplu de A3.

Volvo S603.
3. Urmatoarea, clasata pe locul 3, este Volvo S60. Pentru doamnele cu o fire mai sportiva, tentate de viteza, dar si cu o mare nevoie de securitate, Volvo a concentrat in modelul sau S60, calitati ale unui motor ce dezvolta 300 CP, pentru o accelerare inteligenta, asistat de sisteme de siguranta si control pentru prevenirea accidentelor. De aceea 52,72% din posesorii de Volvo S60, poarta fusta.

Volvo C70

4. Locul 4 este ocupat de Volvo V70 si C70. Doua masini care au fost luate in considerare impreuna, desi au structuri diferite. Le unesc totusi performanta, fiabilitatea, siguranta si usurinta in manevrare, toate acestea fiind conditii sine qua non pentru femeile pretentioase, care reprezinta 50,61% din numarul total de persoane ce conduc aceste masini.

Lincoln Zephyr MKZ

5. Lincoln Zephyr/MKZ ocupa locul 5 si este preferat de 50,32% de femei din persoanele chestionate. Un motor puternic, imbracat de forme aliniate unui design retro, combinat inteligent cu cel modern, nu putea sa nu fie pe placul atator femei.

Volvo S40

6. Pe locul 6, iarasi un Volvo, de data aceasta un S40. Cu echipamente complete de siguranta si confort, emanand tinerete si dinamism, noul Volvo S40 este condus de 50,27% femei din totalul celor care o prefera.

Audi A6

7. Locul 7 ii este rezervat lui Audi A6.
50,16 % din cei care conduc frumosul si elegantul sedan de clasa medie, sunt femei, potrivit Forbes.

Range Rover Sport

8. Range Rover Sport se situeaza pe locul 8 in topul preferintelor feminine. 50,071% din soferii acestei masini, sunt soferite. Acest model, mai mic si mai sportiv, plimba temerarele amazoane, in forta unui motor de 300 CP.

Cadillac SRK9.

9. Avem pe locul 9 varianta SUV de clasa medie, a celor de la Cadillac si anume noul model SRX. Masina ce si-a castigat foarte repede popularitatea in randul femeilor, mai ales datorita finisajelor luxoase, a caror calitate superioara se regaseste in cel mai mic detaliu. Acest lucru il reflecta si sondajul Forbes, care a identificat 50,070% din posesorii de Cadillac SRX, numai femei.

Lexus IS10.

10. Lexus IS se regaseste pe locul 10 in topul masinilor de lux conduse de femei. Din totalul persoanelor chestionate, care au ales sa conduca aceasta masina, 50,069% sunt femei. Procentul este justificat de un design atragator, de multimea de sisteme de siguranta, precum cel de prevenire a coliziunilor si multe alte facilitati care fac din Lexus IS o masina dorita.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole