Texte triste de dragoste – Texte romantice

Mesaje triste de dragoste – Mesaje romantice

Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!

Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…

Poate voi mai strange in brate chipul care nu m-a sarutat dar nu voi mai privi niciodata spre buzele ce m-au mintit si ochii ce nu m-au inteles.

Priveste calea ce-ai lasat in urma ta, doar ea iti mai apartine caci drumurile ce mi se deschid in fata nu mai au nici o legatura cu tine.

Numai iubirea te poate face sa zambesti in mijlocul furtunii si sa plangi in toiul petrecerii.

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.

Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor.

Daca norii varsa lacrimi si iubirea nu a trecut , poate mai apare o sansa sa pornim de la inceput … te iubesc !

Amintirile se uita si dispar, timpul trece si se pierde, visele se naruie si nu vor mai fi niciodata la fel, tu, iubire, ar fi trebuit sa-mi imbogatesti viata, nu sa mi-o irosesti, ar fi trebuit sa vindeci un suflet indurerat nu sa furi si mai mult din agoniseala lui.

Peste sufletele noastre s-a asternut tristetea pentru ca suntem departe unul de altul de atata vreme.O sa treca si asta dragostea mea si va veni ziua cand noi vom fi din nou impreuna.Vom uita suferinta,vom alunga tristetea si ne vom mangaia sufletele,daruindu-ne toata dragostea si iubirea noastra.

Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…

O, frumoase vise de iubire, de nu v-as fi gasit mai multa fericire ar fi ramas in inima mea ranita. Frumoase vise de iubire, le-am dat pe toate pt fericirea ta si-n schimbul miilor de stele n-am primit decat o privire rece, nepasatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here