texte frumoase de dragoste

texte frumoase de dragoste

 

– „Tristãi ziua fãrã soare/Noaptea fãrã cer senin/Dar mai tristã este noaptea/Când te astept si tu nu vii.”
– „Nu cer nimic de la tine/Decât un singur cuvânt/Mã iubesti si pentru mine/E destul pe acest pãmânt.”
– Te vad adormind pe nisipul de frunze, esti ca o muza ce ma cuprinde in panze. Te pierd si ma pierd cand esti doar al meu, esti ingerul pe care il voi iubii mereu.
– As vrea ca cerul sa planga azi acolo unde esti, sa planga cu lacrimile mele si poate tu ai sa-ntelegi ca o singura persoana te iubeste din toata inima. Aceea sunt eu.
– Alina-mi inima infiorata de gheata singuratatii cu surasul tau cald, potoleste haosul din mintea mea cu vocea ta feerica, prinde-mi sufletul cand cade in prapastia suferintei si nu-i mai da drumul, pentru ca fara tine el n-ar mai putea zbura spre cerul iubirii.
– E asa ciudat ca avem atata vreme pentru ura, cand viata nu-i decat o picatura, intre acest moment si celalalt. Si nu-i neinteles de trist ca nu privim la cer mai des, ca nu culegem flori, ca nu zambim? Noi, care atat de repede murim…
– As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste. As vrea sa iubesc pamantul, dar pamantul e rece si plin de intuneric. As vrea sa iubesc oamenii, dar oamenii sunt rai. As vrea sa te iubesc pe tine, dar nu stiu daca ma iubesti. Si totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pamant si oameni, iar din tine am sa iubesc totul, pentru ca ai fost si vei ramane marea mea iubire!
– Ceea ce iti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati din suflet si minte, caci dragostea nu se scrie, se simte. Te iubesc!
– „As vrea tainic într-o noapte/Sã mã vãd la pieptul tãu/Sã spun soapte,dupã soapte/Apãsându-te mereu.”
– „Fericit am fost odatã/Când în brate mã strângeai/Si gurita mea cea dulce/Numai tu o sãrutai.”
– „De te doare inima/Si nu mã poti ierta/Dute repede si ia/Vitamina dragostea.”

Related Articles

5 COMENTARII

 1. vorbe multe,dulci…frumoase….
  dar oare cate dintre ele sunt traite cu adevarat?
  am stat oare vreodata sa ne gandim:cum traim?cum iubim sau pe cine?cum ne aparam de confuzie,de tristete,de singuratate?nu.si stiti de ce?pentru ca in fiecare din toate acestea se afla un strop de inconstienta…….
  poate ca ar trebui sa lasam pentru o fractiune de moment vorbele si sa trecem si la fapte…sa ne lasam putin purtati de valtoarea inconstientei,sa devenim putin mai buni,fara orgolii,masculine sau feminine,si sa iubim cu adevarat.
  haideti,chiar nu e greu…..trebui doar sa vrem…
  pupici dulci pentru o iubire dulce.
  doar eu si el,C & C

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole