Texte de dragoste – Texte romantice pentru persoana iubita

Texte de dragoste – Texte romantice pentru persoana iubita

Intr-o noapte de siguratate, priveam la steaua pe care, de mica am ales-o ca fiind a mea, deodata am vazut-o cum se prabusea, pierzandu-si lumina in drumul spre pamant. A cazut langa mine si atunci am stiut ca isi traia ultimile clipe. M-am apropiat de ea si printre lacrimi am implorat-o sa nu moara, ca nu mai are cine sa imi aline singuratatea. Mi-a spus: “O alta stea va trai alaturi de tine. Sfarsitul meu inseamna un inceput pentru tine”. Si s-a stins. A doua zi i-am inteles cuvintele caci te-am intalnit pe tine si de atunci imi luminezi fiecare pas, devenind steaua ce mi-a fost prezisa. Te iubesc!

Ce e iubirea?O lupta dintrea iad si eden Cu ispitiri din iad si cu placeri din eden O calda zi de vara cu norii cenusii O clipa de durere si mii de bucurii E ca o boala dulce,o boala fara leac E un mister ascuns in flori de liliac.

Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna.NOAPTE BUNA !!!

Etern As vrea acum sa-ti daruiesc Din suflet,mari petale, Si maine sa iti fagaduiesc, O iubire si mai mare. As vrea sa pot sa te iubesc Cum n-am iubit pe nimeni Si-apoi pe veci sa impletesc, Din doua stele fine,iubire. Ceea ce am acum frumos O stea prea facatoare, Va exista cat voi trai, In gandurile tale. Iubirea ta-i patimitoare, Efectul ei spre cer,strigatoare. Asemeni tie altul nu exista, In viata mea nu voi mai fi nicicand trista.

Inima mea este ca un templu. Intri,te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas oare de ce??

Se lasa din nou tacerea in lumea mea… aceasta liniste parca ma asurzeste, iar tot ce ma mai tine in viata e speranta ca intr-o zi imi vei sopti ca ma ma iubesti… as putea trai asa o vesnicie… ! “

Trandafiri sunt rosi, violetele sunt mov, dar iubirea mea e de toate culorile. Daca saruturile ar fi apa ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as darui viata mea. Daca ar cadea o stea de cate ori ma gandesc ce dor la tine, atunci in curand nu ar mai fi stele pe cer. Daca diseara te vei uita la cer si nu vei vesea nici o stea. Sa sti ca e din cauza ta, pentru ca m-ai facut sa te iubesc atat.

Orele care le petrec cu tine par a fi imbalsamate cu un parfum de gradina, raze de lumina, sau oare ca o fantana care curge ling, invelindu-ma intr-o iubire vesnica cereasca. Nu te-am privit niciodata cu ochii, ci doar te-am simtit cu sufletul si inima, caci ce este de vazut se vede cu ochiul, dar ce este de simtit este dragostea pura.

In Kabbalah creatia este compusa din cinci categorii majore ale constiintei, cinci Universuri. Desi le dam nume diferite ele nu sunt universuri separate, ci concentrice, unul in interiorul altuia: Assiyah – este lumea fizica. Yetzirah – este lumea emotiilor. Beriyah – este lumea intelectului.

Fara tine… ratacesc la intamplare si toate cararile vietii imi sunt pustii… Fara tine… sunt praf risipit inutil peste lucruri… Si dor si plecare… sunt Fara tine… Dragostea mea!! Sa vezi o lume intr-un fir de nisip si cerul intr-o salbatica floare, sa tii infinitul in causul palmei si eternitarea in fuga unei clipe…

Nu va ganditi la furat. E calea cea mai simpla. Stiu ca ati aflat ca asa te imbogatesti. Daca ai pamant sau daca faci afaceri cu statul. Stiti voi ceva despre tva si cum ai putea sa-l furi, dar nu va e inca foarte clar. Nu asta e drumul. Cu cat se va fura mai mult, cu atat se va construi mai putin, iar copiii copiilor nostri vor mosteni un imperiu de cenusa. Sunteti tineri si totusi habar n-aveti ce inseamna un Bucuresti in care se circula normal. Daca voi habar n-aveti si daca Ei continua sa fure, ganditi-va la copiii nostri. Nu e nici o sansa…
Menirea unui caine

Bomboane aproape la fel de dulci ca si gurita ta./Nu-ti voi oferii diamante ci un sincer TE IUBESC si ochii tai se vor umple puzderie de ele./ Pentru cea mai minunata femeie, un buchet de trandafiri rosii, culoarea dragostei cea mai fermecatoare atunci cand apare-n obrajorii tai….

La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine ?O persoana pe care o iubesti reprezinta o extensie a ta. Fara ea nu esti complet, asa ca te rog sa ai grija de tine pentru ca nu vreau sa pierd o parte din mine.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole