Texte de dragoste pentru persoana iubita – Sms-uri de Craciun pentru persoana iubita

Texte de dragoste pentru persoana iubita – Sms-uri de Craciun pentru persoana iubita

Daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu!

Bomboane aproape la fel de dulci ca si gurita ta./Nu-ti voi oferii diamante ci un sincer TE IUBESC si ochii tai se vor umple puzderie de ele./ Pentru cea mai minunata femeie, un buchet de trandafiri rosii, culoarea dragostei cea mai fermecatoare atunci cand apare-n obrajorii tai….

Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta, niciodata nu e geloasa. Nu e laudaroasa sau increzuta, nu e nepoliticoasa sau egoista. Nu se apara, dar nici nu se razbuna.. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora, dar gaseste placere in adevar. Este intotdeuna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si sa indure..

Te v-oi iubi si atunci cand marile vor seca… Te v-oi iubi si atunci cand stancile se v-or topi… Te v-oi iubi si atunci cand scurs nisipul vietii va fi!

Ochii ei soptesc iubirea, Buzele-mi nu spun nimic. Grea, ce grea e despartirea Chiar pentr-un barbat voinic.

Pentru iubire nu se multumeste. In consecinta nu o sa iti multumesc, doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total nepamantesc !

Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca. Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul … depinde de ceilalti. Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie Altora s-ar putea sa nu le pese… .

Mi-ai furat inima dar nu sunt sigura ca o vreau inapoi. E mai in siguranta la tine, pastreaza-o si ai grija de ea!

Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu!

Dragostea este intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incrdere, sa spere si sa indure orice urmeaza. Dragostea e ca vantul, nu o poti vedea dar o poti simti.

Ai intrat in viata mea chiar atunci cand aveam mai multa nevoie de tine si ai schimbat totul. Tu esti lumea mea. Te iubesc enorm de mult!

Daca locuim intr-o mansarda, ne unge la inima un pranz cu peste prajit si bere neagra. Daca insa apartamentul nostru ocupa tot etajul intai, ne trebuie un dineu pretentios la „Continental” pentru a atinge aceeasi satisfactie….

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. Aminteste-ti in fiecare dimineata cand te trezesti sa faci astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea, pentru ca traiesti tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here