Texte de dragoste de pus la status

Texte de dragoste de pus la status

Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.

Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata Soarele: sa lumineze… noaptea! Ai aparut in viata mea atunci cand nu credeam ca voi mai gasi vreodata iubirea! Mi-ai luminat sufletul si am facut, impreuna, din noapte, zi! Te iubesc!

Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine. Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui

Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!

As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.

Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta,am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire,am nevoie de tine.

Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang. tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa iubesc !

Iubeste si vei fi si tu iubit de cel dorit. Zboara pe aripile dragostei, pluteste in bratele fericirii, traieste, zambeste si vei simti ca cel mai pur sentiment de doboara, te lasa fara puteri si te face sa te simti altfel.

Tu de vei iubi pe altul eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC !

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine dar un singur lucru insa stiu, caci mi-e tare dor de tine.

Orele care le petrec cu tine par a fi imbalsamate cu un parfum de gradina, raze de lumina, sau oare ca o fantana care curge ling, invelindu-ma intr-o iubire vesnica cereasca. Nu te-am privit niciodata cu ochii, ci doar te-am simtit cu sufletul si inima, caci ce este de vazut se vede cu ochiul, dar ce este de simtit este dragostea pura.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole