Cele mai bune texte de agățat

Textele de agățat sunt complicate. De cele mai multe ori sunt enervate, iar tipul care apelează la ele merită pocnit. Mai sunt și replicile pe care le tot auzi peste tot, cum ar fi replicile din filme sau versuri din cântece. Și mai sunt cele foarte directe. Dacă ceri direct, asta nu mai înseamnă că ai încercat să agăți pe cineva. Asta înseamnă doar că ai spus ce ai vrut, ceea ce va rezuta cu siguranță într-o altă palmă.

 

Evident, nicio noapte minunată nu începe cu o palmă. Așa că a venit momentul să învățați niște replici faine de agățat care cu siguranță va atrage atenția domnișoarei pe care o plăceți.

replici de agatat

1.Bună, numele meu este… Și tu poți să mă strigi în seara asta. O introducere  directă semnifică un bărbat încrezător. Iar femeile sunt moarte după bărbați încrezători. Spune-i replica asta, cumpără-i ceva de băut și apoi faceți istorie.

 

2.Numele tău este wifi? Pentru că simt o conexiune. O altă calitate pe care femeile le caută la un bărbat este simțul umorului.  Deci o poantă ca introducere îi va sugera că o veți face să râdă. Ce e de refuzat. A, dacă ea nu se prinde, atunci poate nu ar trebui să mai vorbiți cu ea.

 

3.Ai câteva minute ca să mă dau la tine? Ea știe că te apropii să îi spui o replică de agățat, tu știi că vei face asta, nu văd de ce nu ai putea să o întrebi direct. Haios și încrezător în sine. Și uite așa ai câștigat niște puncte cu ea.

 

4.Nu-mi spune dacă vrei să ieși la cină cu mine. Zâmbește pentru da și fă roata dacă nu. Inițial va fi pusă în dificultate și va ezita. Tu poți să folosești timpul acesta în avantajul tău și să începi să îi pui întrebări despre ea. Și pentru că ai fost creativ ai toate șansele să stea de vorbă cu tine.

replici

5.Ești atât de frumoasă că am uitat replica de agățat. Un compliment nu a stricat nimănui niciodată. Folosește-te de latura ei sensibilă și invit-o la o discuție. Măcar știe că ești sincer.

 

6.Arăți cunoscută, am avut un curs împreună? Pot să jur că este chimie. Acest joc de cuvinte o va debusola pe moment și până își va aminti că de fapt nu ați fost împreună nici la facultate, nici la liceu ai destul de mult timp să o angrenezi într-o discuție.

 

7.Dacă ași fi o pisică mi-aș petrece toate cele 9 vieți cu tine. Cui nu-i plac pisicile? E absurdă întrebarea, nu? Cu siguranță va zâmbi și îți va da o șansă.

 

8.Dintre toate formele tale, zâmbetul este preferatul meu. O glumă, un compliment, nu ai cum să greșești. Cu siguranță femeia cu care vrei să vorbești este frumoasă, deci primește multe complimente referitoare la fizicul ei. Unul despre zâmbetul ei va fi o noutate.

 

9.Hai să ți-o arăt pe cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o. Arata-i camera din față deschisă. Deja i-ai atras atenția și a început să vorbească cu tine. Făcându-i un compliment nu o va face decât să îți acorde o șansă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here