Teo Trandafir pleaca de la Prima tv – Teo se retrage din televiziune

Teo Trandafir pleaca de la Prima tv

Vedeta a decis sa se lase definitiv de televiziune, pentru ca acest domeniu e lipsit de demnitate.
Soc in lumea televiziunii! Teo Trandafir se desparte si de postul Prima TV, dupa numai doua sezoane ale emisiunii „Teo Live”! Stirea a fost anuntata neoficial pe un blog romanesc si confirmata ulterior de un comunicat Prima TV.

„Teo Live”, emisiunea moderata de vedeta, se va incheia oficial in 3 saptamani, pe 28 noiembrie, dupa care Teo va incheia colaborarea cu Prima. In interviul acordat blogului „Pagina de media”, Teo afirma ca se lasa de televiziune, deoarece la ora actuala aceasta nu mai corespunde standardelor ei. „Mi se pare urat, desantat. Am vazut barbati imbracati in mirese, pe fundul carora scria mascul. Astfel de lucruri poate sunt bune la televizor, dar nu le poti face fara sa lasi din propria demnitate.”

Pe de alta parte, postul de televiziune spune ca emisiunea lui Teo nu a avut succesul de public estimat, insa despartirea dintre vedeta si Prima a avut loc in termeni prietenesti.

Sa nu plangem insa prea repede: Teo s-ar putea sa nu stea prea mult timp departe de micile ecrane. La fel ca Mihaela Tatu, de pilda, si Teo s-ar putea sa se razgandeasca dupa un timp si sa revina „pe sticla”. Fiindca altfel, daca dupa Andreea Marin si Teo paraseste lumea televiziunii, cu siguranta programele TV vor fi mult mai triste…

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Intr-adevar, lumea din ziua de azi este lipsita da orice urma de demnitate….si eu simt la fel…o inteleg si o admir ca are taria sa recunoasca acest lucru.
    Din pacate, oamenii demni, corecti, frumosi la suflet sunt, de obicei oamenii simpli, care nu se inghesuie sa apara la televizor pentru a fi faimosi. Teo nu a aparut la TV pentru faima, ci pentru ca avea ceva de transmis, ceva din sufletul ei sensibil si curat. A reusit sa faca acest lucru pentru multi dintre noi…Realitatea, insa, este alta, gen OTV, Magda Ciumac, manele, scandaluri, neobrazari, crime… Unde sa mai gasim aceeasi sensibilitate, curatenie din suflet care ne apropriau? O vom pastra mereu in suflet si in mintea noastra. TE IUBIM CU TOT SUFLETUL, TEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole