Tendințe în modă pentru adevăratele fashioniste.

Știm că moda se schimbă extrem de repede, de aceea trebuie să fim la curent cu tot ce se mai întâmpă în domeniul acesta. Dacă suntem dependente de fashion, noile tendințe în modă mereu ne vor face din ochi. Un  site fashion poate deveni cel mai bun prieten al nostru, care ne sfătuiește și ne învață cum putem să ieșim de fiecare dată din casă foarte bine îmbrăcate. Cu ajutorul informațiilor pe care le primim din partea designerilor celebri ne putem creea un stil vestimentar care să se facă remarcat în orice loc am merge.fashioniste

Probabil deja urmărești pe google fotografii cu fel și fel de ținute care te-ar putea inspira, ești la curent cu activitatea fashion bloggerițelor și știi de toate prezentările de modă a creatorilor preferați. Dacă te încadrezi în acest rânduri, înseamnă că ai într-adevăr o mare pasiune pentru fashion.

Fii la curent cu tot ce înseamnă tendințe în modă, urmărind un site care să te conecteze zi de zi cu această lume spectaculoasă. Citește articole care abordează subiecte interesante legate de vestimentație și pune-te la punct cu tot ce apare în magazinele brandurilor preferate.

Dacă nu mai știi de unde să mai ceri sfaturi despre cum ar trebui să te îmbraci la un eveniment, află din noile tendințe în modă cam cum te poți face remarcată. Pe lângă faptul că vei fi fashion, vei primi recomandări și despre stilul care ți s-ar potrivi, ce culori ți se potrivesc și cum îți poți evidenția silueta purtând ceva creat pentru tine.

tendințe 2016

e de altă parte, moda nu înseamnă doar haine, Înseamnă întreg look-ul tău. Așa că fii la actualitate și cu tendințe în modă în ceea ce privește coafura, manichiura sau micile accesorii. Urmărește celebritățile și vezi cam ce se poartă prin lumea ”hollywoodiană”. Întotdeauna cam de acolo pornește toată moda. Pentru că oamenii fac din vedete fără ă își dea seama un fel de modele în viața de zi cu zi. Iar dacă vrei să devii și tu un fashion icon, vei încerca să te inspiri de la persoanele potrivite. Acest lucru este în subconștientul nostru, așa că nu te mira dacă vrei și tu să îți faci părul gri pentru că așa îl are o artistă preferată.

Bucură-te de reacții pozitive din partea apropiațiilor care te vor admira pentru stilul tău vestimentar. Îmbracă-te mereu așa cum cele mai noi tendințe în modă îți recomandă și ieși de fiecare dată din casă purtând un outfit care să întoarcă privirile celor din jur.

Nu uita să te îmbraci în funcție de personalitatea ta; nu de altceva, dar îmbrăcămintea este esențială în limbajul nonverbal. Aceasta va transmite mai multe celor din jurul tău decât faci tu. De aceea, prima impresie are legătură și cu ținuta pe care o ai. Nu deageaba există vorba ”am analizat-o din cap până în picioare”. Și tu cred că ai făcut lucrul ăsta măcar o dată după care ai pus etichetă asupra unei persoane.

Așa că ai grijă la felul în care te îmbraci și ține cont de sfaturile specialiștilor în modă.

fashion

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here