Tehnici explozive de sex oral – Cunnilingus sau arta sexului oral la femei

Tehnici explozive de sex oral – Cunnilingus sau arta sexului oral la femei

  
Masajul este un procedeu care, privit global, este foarte complex atat ca actiune, cat si ca modalitati practice de aplicare.

Efectele sale sunt manifestate pe mai multe niveluri.
La nivel fizic actioneaza in primul rand asupra pielii, musculaturii, articulatiilor si a ligamentelor. In contextul acestei lucrari sunt foarte importante efectele de tonifiere a pielii, de modelare a structurii fizice prin eliminarea tesuturilor de prisos. Pe un alt nivel de profunzime masajul actioneaza prin stimularea si armonizarea activitatii organelor interne. Multe din femeile care au facut cure intensive de masaj si de auto-masaj au relatat ca au avut surpriza sa constate ca digestia s-a accelerat, constipatia sau balonarea a disparut, vechile indigestii cu care se obisnuisera au avut o aparenta agravare pentru ca apoi sa dispara complet etc. Toate acestea au avut drept fericit efect reglarea armonioasa a greutatii, eliminarea mai facila a grasimii de prisos, intarirea musculaturii, marirea vitalitatii pe ansamblu.


La nivel psihic, masajul a avut ecouri a caror profunzime a fost conditionata in principal de: – Intensitatea, durata si frecventa cu care a fost facut masajul – Gradul de concentrare al atentiei pe perioada masajului – Zona in care a fost facut masajul

Intensitatea, durata si frecventa cu care a fost facut masajul au aratat ca, pe masura ce a fost facut mai des, cu intensitate mai mare si in sedinte mai lungi, acest procedeu a influentat mai mult psihicul, in sens armonizator.
Gradul de concentrare al atentiei pe perioada masajului se refera nu atat la atentia persoanei care maseaza (desi si ea are o mare importanta), cat mai ales la atentia persoanei masate. O atentie mai buna inseamna o constientizare mai buna a deblocarilor emotionale care apar si, prin urmare, o grabire considerabila a procesului de armonizare pe toate nivelurile.
 

Zona in care se efectueaza masajul este foarte importanta. S-a observat ca zona sanilor este cea mai sensibila, sensibilitatea descrescand de sus in jos. Astfel masajul taliei va genera \”ecouri\” psihice mai putin intense (sau in tot cazul mai putin constientizate) decat cel als anilor, masajul coapselor va genera raspunsuri in plan sufletesc mai putin intense decat cel al taliei etc.
Observatiile facute la numeroasele femei care au aplicat aceasta procedura ne permit sa afirmam ca masajul poate accelera si chiar debloca procesul de armonizare a psihicului. El ajuta la (re)trezirea afectivitatii, la (re)dinamizarea si rafinarea senzualitatii, permite dobandirea unei increderi marite in propria fiinta si propriul corp.
Prin masaj s-a ajuns la deblocarea unor probleme pe fond psihic (care grevau foarte puternic dezvoltarea armonioasa a unor practicante) cum ar fi frigiditatea, apetitul alimentar exagerat, lipsa cvasitotala a interesului pentru propriul corp, delasarea etc.
Asupra mintii, masajul are un efect deosebit de benefic prin deblocarea si armonizarea planului psihic (asigurand un fundal adecvat desfasurarii proceselor mentale), prin imbunatatirea prizei de constiinta asupra propriului corp (care va favoriza apoi procesul mentalizarii initiat cu scopul armonizarii fizicului), prin eliminarea anumitor probleme la nivel somatic, care grevau dezvoltarea intelectuala armonioasa.
Mintea la randul ei, la fel ca si psihicul, vine sa sustina masajul prin adoptarea unei gandiri constructive, care sa evoce si sa anticipeze efectele profund benefice ale masajului. Vizualizarea plina de credinta si forta a modificarilor benefice ale corpului care vor aparea in urma efectuarii masajului, va face ca gandul sa devina atat pentru cel masat, cat si pentru maseur o veritabila unealta, care va modela intr-un mod inedit corpul, folosindu-se de integrarea practica data de masaj.
 

Sexul oral la femei este :

Este atunci cand o persoana isi foloseste buzele si limba pentru a atinge vulva, labiile, clitorisul si interiorul vaginului. Mai este cunoscut si sub denumirea de cunilingus. Ca si in cazul sexului oral la barbati, cunilingusul poate deasemenea include si folosirea limbii in jurul anusului si in zona dintre vulva si anus, numita perineu. Desi aproape toate partile anatomice ale femeii sunt sensibile la atingerile cu limba sau cu buzele, clitorisul este insa cea mai sensibila zona. Trebuie stiut si ca unele femei considera clitorisul ca fiind prea sensibil pentru a i se acorda toata aceasta atentie. O persoana care are oarece experienta, va incerca sa-si adapteze miscarile la nevoile si preferintele partenerului, folosind totodata si o diversitate de tehnici.

Este nevoie de mai multa maturitate si responsabilitate decat in cazul celorlalte comportamente sexuale pe care le-am discutat pana acum. Sexul oral este sex si nu altceva. In acest caz nu va exista riscul unei sarcini si se poate dovedi chiar mai sigur decat sexul vaginal. In plus, a mai existat in trecut si o stigmatizare a acelora care practicau sexul oral la femei datorita faptului ca era considerat ca un act nebarbatesc. Dar, daca stam si ne gandim ceva mai bine vom vedea ca nu este vorba de nimic nemasculin si orice barbat care aspira sa fie considerat un bun „lover” trebuie sa stie o varietate de metode pentru a putea aduce placere partenerei.

Exista doua lucruri legate de sexul oral la femei care pot fi periculoase. In primul rand, datorita faptului ca gura vine in contact direct cu labiile si cu canalul vaginal, o boala venerica se poate transmite extrem de usor catre partener. Un alt risc poate aparea datorita contactului cu materiile fecale in cazul in care se practica sexul oral in zona anala. Dupa cum am mai spus, acest risc poate fi inlaturat daca zona respectiva este spalata mai inainte cu un sapun antibacterian.

A, era sa uitam un alt aspect „negativ”; conform parerii anumitor baieti, prietenele lor au decis ca sexul oral este mai placut decat raportul sexual complet…ceea ce noi nu consideram a fi chiar asa de rau.

Consecinte pozitive :

Sexul oral poate fi o alternativa mai mult decat acceptabila pentru raportul sexual complet, atunci cand sunt luate toate masurile de prevedere. Principalul beneficiu ar fi acela ca asigura placere altei persoane. Multe persoane considera ca acest comportament sexual vine sa faca viata sexuala mai incitanta, ca fara el o relatie ar fi mai saraca. Daca atunci cand o faci pentru prima data te poti simti intimidat, daca vrei cu adevarat sa iti depasesti teama sau ingrijorarea de a nu fi penibil, atunci poti incerca sa fii mai inventiv si poti sa torni din siropul tau favorit pe vulva, continuand dupa aceea sa-ti folosesti limba pentru a savura aroma ambelor. Chiar si atunci cand este practicat pentru prima data este indicat sa se foloseasca o foita foarte fina de latex. Aceasta foita fina de latex va preveni ca vreo boala venerica sa se transmita la parteneri. Cum aceasta pelicula nu este intotdeauna usor de gasit, se mai poate apela si la o solutie alternativa cum ar fi taierea unui prezervativ din latex sau a unui din plastic, insa trebuie sa nu fie cu spermicide pentru a nu avea un gust neplacut.

Deasemenea mai trebuie sa retineti ca sexul oral implica ( sau ar trebui sa implice ) mai multe decat numai organele genitale. Exista multe portiuni ale corpului care pot genera fiori de placere atunci cand sunt atinse cu buzele sau cu limba.

Riscurile specifice :

Pentru a evita luarea unei boli venerice atunci cand se practica sexul oral la o femeie, este cel mai indicat sa existe o bariera intre cavitatea bucala si organul genital feminin; solutia in acest caz ar putea fi folosirea acelei foite foarte fine din latex sau un prezervativ taiat. Acest obstacol din latex va impiedica ca vreo boala venerica sa treaca la parteneri. Deasemenea nu trebuie sa faceti sex oral unei femei care este stiut ca sufera de vreo boala venerica sau care are rani, ulceratii sau pustule in zona genitala. Daca se va practica sexul oral in zona anala va trebui, ca masura preventiva, ca femeia sa fie proaspat spalata, de preferinta cu un sapun antibacterian. Cunoasterea trecutului sexual al partenerei este un avantaj pentru barbat.

Nota : la fel ca si in cazul sexului oral la barbati, folosirea ca alternativa la foita de latex a unui prezervativ fie din latex fie din cauciuc poate fi cea mai buna metoda de protectie. Pentru a se evita gustul neplacut nu se va apela la prezervativele cu spermicide si se va recurge la cele cu diferite arome. Mai poate fi folosit si prezervativul feminin, insa pentru cei mai multi acesta este o alternativa prea scumpa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole