te iubesc si te doresc

-Dorinta si gandul de a te avea langa mine nu ma lasa sa inchid pleoapele si chiar daca reusesc sa le inchid, gandul meu este la tine, imaginea ta e nelipsita!
-Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire.
-Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine…
-Imi place sa traiesc in mii de culori dar cred ca tu ai ales cele mai superbe nuante pentru viata mea. Iti multumesc.
-Daca ma vezi sa nu ma privesti, daca ma privesti sa nu ma atingi, daca ma atingi sa nu ma saruti si daca totusi ma saruti… SA NU TE OPRESTI!!!
Sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii ascunse, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii!
-Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
-As vrea sa fiu o lacrima sa ma nasc din ochii tai, sa traiesc pe obrazul tau si sa mor pe buzele tale.
-As vrea sa fiu o aripa din gandul tau…
Sa-ti sarut tacerea si sa-ti mangai singuratatea…
Daca nu te-as fi intalnit nu as fi stiut cine sunt…
Te iubesc!!!
-CA TE-AM VAZUT, E VINA MEA
CA MI-AI PLACUT,E VINA TA
CAT TE IUBESC NU MA INTREBA
SARUTA-MA SI VEI VEDEA
-Sunt aici, asculta tacerea inimii mele…Si ia-ma de mana, ca sa putem merge mai departe… si nu ma lasa sa privesc nici o secunda inapoi. Mi-e dor de noi…
-AS VREA SA FIU O ARIPA DIN GANDUL TAU…SA-TI SARUT TACEREA SI SA-TI MANGAI SINGURATATEA…DACA NU TE-AS FI INTALNIT NU AS FI STIUT CINE SUNT…TE IUBESC
-O briza, un val, o adiere, un nor… un sarut magnific, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu te visez !
-Cand nu esti langa mine ma simt ca un desert, iar tu esti ploaia de care am nevoie.
-Pentru iubirea mea, Florian . Ma gandesc tot timpul la tine, mi-e dor de saruturile tale, mangaierile tale, trupul tau stand langa al meu si buzele tale dulci lipindu-se de buzele mele.TE IUBESC MULT!
-Nu uita ca in departare locuieste un suflet bland si o inima care bate pentru tine ori-si-cand!
-Dragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale: chiar daca pleci, urmele-ti raman acolo.
-Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai; cand simti ca viata nu mai are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca…iubeste-ti viata si mai ales prietenii…E cel mai de pret lucru!
-Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit.
-Dincolo de tradare, de ura, de minciuna, de indoiala, de neincredere, de asteptare, de neimplinire, de sperante, de timp, de spatiu, dincolo de stele si de curgerea implacabila a timpului, de viata de dupa moarte, dincolo de dragostea ta pentru altul DRAGOSTEA MEA EXISTA SI STRIGA IN FIECE ZI IN MINE!

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. P/u Ion Bargan.Ronton te iubesc te doresc,tu esti viata mea,esti aerul pe care il respir…te vreau alaturi mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole