Te-ai despartit de persoana mult iubita si suferi – cum sa treci peste durere

Te-ai despartit de persoana mult iubita si suferi – cum sa treci peste durere

Cele mai multe persoane spun ca e mai bine sa te desparti tu decat sa „ti se dea papucii”. Ce te faci insa atunci cand tu ai incheiat relatia si totusi te simti vinovata? Iata o lista cu ceea ce e de facut si ceea ce nu trebuie facut sub nici o forma dupa o despartire.

Nu ii trimite mailuri, nu il suna si nu te intalni cu fostul tau iubit!

E posibil sa existe momente cand fie esti foarte fericita, fie esti trista si simti nevoia sa vorbesti cu ex-ul. Aceasta nevoie poate veni de la sine, din cauza obisnuintei. In tot felul de situatii erai alaturi de iubitul tau si el de tine. Insa acum v-ati despartit, iar lucrurile apartin de domeniul trecutului.

Ca sa fii sigura, inainte sa vrei sa il contactezi, sterge tot ce inseamna legatura cu el: mail, adresa de mess, numar de telefon.

Cere ajutorul prietenilor ori de cate ori simti ca te apuca remuscarile. Ei iti vor aminti de fiecare data cat te-a facut sa suferi, cat ai plans din cauza lui si cat ai asteptat sa se schimbe lucrurile si din partea lui…

Nu incerca sa te razgandesti. Vor fi momente in care te vei simti vinovata si vei avea impresia ca lucrurile s-ar fi putut schimba la un moment dat. Te vei gandi daca ar fi meritat o a doua sansa, insa ori de cate ori iti vin astfel de ganduri, incearca sa faci o retrospectiva a ceea ce te-a determinat sa pui punct relatiei. In scurt timp iti va trece cheful de a-i mai acorda o a doua sansa, care probabil e a patra de fapt…

Incearca sa vezi partea buna a despartirii. Gandeste-te ca acum poti trai mai linistita si mai impacata cu tine insati. Ce a fost mai greu a trecut, important e ca acum nu vei mai suferi la fel de mult ca inainte.

Nu-ti jigni si nu-ti vorbi de rau ex-ul. Nu te va ajuta cu nimic, ba mai rau, iti va crea tot tie o imagine defavorabila. Chiar daca pe moment vei avea impresia ca te simti mai bine, cu timpul insa vei realiza ca nu il poti uita si ca nu reusesti sa te vindeci in timp util. Asa ca, odata ce s-a terminat, incheie relatia total.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole