Taylor Hicks

Care este valoarea netă a lui Taylor Hicks?

Taylor Hicks este un cântăreț, actor și concurent de televiziune de realitate americană, care are o netă de 1 milion de dolari. Deși Hicks și-a început cariera muzicală în adolescență, a obținut recunoașterea populară după ce a apărut în reality show-ul „American Idol”. Acest lucru ia permis să lanseze primul său album cu o casă de discuri majoră în 2006. A stabilit rapid un nucleu de fani devotați care i-au apreciat spectacolele energice pe scenă. Pe lângă cariera sa de înregistrări, a apărut în muzicale de pe Broadway precum „Grease”. În plus, mai târziu și-a asigurat o rezidență la un cazin din Las Vegas, devenind primul câștigător de Idol care a făcut acest lucru. Hicks este cunoscut și pentru că găzduiește seria originală „State Plate”.

Tinereţe

Taylor Reuben Hicks sa născut pe 7 octombrie 1976 în Birmingham, Alabama. La vârsta de opt ani, Taylor sa mutat împreună cu familia la Hoover. Apoi a primit primul păr gri la vârsta de 14 ani. Nu după mult timp, părinții lui au divorțat. Taylor a fost crescut apoi parțial de mama sa vitregă, Linda. Hicks a declarat că copilăria lui a fost dificilă, iar acesta este unul dintre motivele pentru care este atât de atras de muzica soul și blues. De asemenea, a crescut alături de un frate vitreg pe nume Shawn. Shawn a fost cel care la convins pe Taylor să facă o audiție pentru „American Idol”.

În timpul adolescenței, Hicks și-a dat seama că avea un dar pentru muzică. El a descoperit imediat că avea înălțimea perfectă, o abilitate rară care ia permis să recreeze tonuri muzicale fără tonuri de referință. La vârsta de 18 ani, Taylor și-a scris primul cântec și învățase singur cum să cânte la chitară electrică și la orga bisericii. În anii de liceu, a practicat diverse sporturi.

După ce a absolvit liceul, Taylor a urmat la Universitatea Auburn și a cântat într-o trupă de cover-uri Widespread Panic. De asemenea, a continuat să joace sporturi de universitate în acest timp, în timp ce urmează o specializare în afaceri și jurnalism. De asemenea, sa alăturat unei trupe numită Passing Through.

Carieră

După absolvirea universității, Taylor Hicks a explora multe oportunități muzicale. Prima dată și-a început propria trupă, în cele din urmă înregistrând un album independent în 1997, numit „In Your Time”. Până în 2000, el se mutase în Nashville pentru a urma o carieră muzicală profesionistă. A lucrat cu compozitori și cântăreți consacrați pentru a înregistra sau casetă demo cu trei piese, dar nicio casă de discuri nu a fost interesată să-l semneze. Confruntat cu ceea ce el a numit o „suprasaturare a pieței”, Taylor a fost nevoit să părăsească Nashville după un an, revenind în Alabama pentru a explora alte opțiuni.

Apoi a cântat în diferite locații live, alăturându-se pe scenă unor artiști consacrați. A devenit destul de cunoscut în această activitate, chiar cântând la Talladega Superspeedway în weekendul NASCAR din 2004. A urmat un al doilea album, intitulat „Under the Radar”. Acest nivel considerabil de succes s-ar dovedi a fi un punct de controversă după ce a apărut la „American Idol”. Spectacolul este destinat artiștilor amatori. Cu toate acestea, lui Hicks nu i sa dat niciodată un contract de înregistrare, așa că nu a încălcat niciodată din punct de vedere tehnic regulile concursului.

În 2005, Taylor Hicks a făcut o audiție pentru „American Idol” în Las Vegas. Paula Abdul și Randy Jackson și-au exprimat entuziasmul după audiție, dar Simon Cowell nu a fost impresionat. Cowell va admite mai târziu că sa înșelat în privința lui Hicks. Taylor sa trezit în cele din urmă printre ultimii trei concurenți, inclusiv Katharine McPhee și Elliott Yamin. În semn de recunoaștere a realizărilor sale, lui Taylor i sa dat Cheia orașului de către primarul din Birmingham. I sa dat și o paradă.

În 2006, Hicks a devenit oficial noul câștigător al filmului „American Idol”, învingându-l pe McPhee. El a fost cel mai în vârstă concurentă care a câștigat competiția la vârsta de 29 de ani. Au urmat imediat o serie de promovare a oportunităților și de marketing. Cel mai important a fost contractul de discuri, care ia fost oferit de 19 Recordings Limited/Arista Records. El a fost condus și de Simon Fuller. Apoi și-a lansat single-ul de debut, „Do I Make You Proud”. Hicks a dat apoi în judecată un producător din Nashville pentru că ia distribuit melodiile fără permisiune.

În plus, Taylor a primit o ofertă de 750.000 de dolari pentru cartea sa de memorii, care a fost lansat ulterior cu titlul „Heart Full of Soul: An Inspirational Memoir About Finding Your Voice and Finding Your Way”. A fost scrisă de David Wild. În plus, lui Hicks i sa oferit ocazia să cânte în muzicalul de pe Broadway „Grease” în 2008.

Vince Bucci/Getty Images

Hicks și-a lansat albumul de debut omonim în 2006, iar ulterior a obținut statutul de platină. Cu toate acestea, acesta sa dovedit în cele din urmă a fi cel mai puțin vândut album de debut al oricărui câștigător al American Idol, iar Arista a renunțat imediat pe Taylor din lista lor. Reacționând rapid, el a semnat în curând un contract de distribuție și a lansat un album compilație numit „Early Works” și a continuat să facă turnee cu „Grease”.

În 2009, Hicks a lansat cel de-al doilea album, „The Distance”. În ciuda vânzărilor sale slabe de album, Taylor a fost numit una dintre vedetele cu cele mai mari câștiguri din „American Idol”. lucru sa datorat în mare parte unei combinații dintre vânzările sale de album și rolul său „Grease”. De asemenea, a deschis un restaurant în Birmingham care a primit recenzii puternice. În 2012, și-a asigurat o rezidență de un an la cazinul Bally din Las Vegas. Mai târziu sa mutat într-un loc mai mare din Las Vegas. În această activitate, sa alăturat, de asemenea, emisiunii de dating „The Choice” și la Convenția Națională Republicană.

În ceea ce privește activitățile sale de înregistrare, timpul de inactivitate a urmat cel de-al doilea album. Cu toate acestea, a revenit în 2017 cu single-ul „Six Strings and Diamond Rings” după opt ani. Taylor a explorat, de asemenea, oportunități suplimentare pentru scena muzicală, rezervând rolul principal într-o producție din „Shenandoah” în 2019.

Related Articles

Ultimele articole