Tatuajele facute de iubiti

61

Multe persoane au avertizat adeseori, dar unii nu se pot abtine de la tatuajele in cuplu. Adica in doi. Tatuajele-pereche, sa le zicem. Cel mai adesea, sunt tatuajele-nume. Din pacate, un tatuaj-pereche va fi singurul lucru ramas din cuplu.

Tatuajele-pereche clasice. Sunt multe cai traditionale sau nu de a arata celui iubit dragostea. Tatuajul facut pe doi iubiti obisnuia sa fie candva unul dintre cele mai rebele, dar in aceste zile, acelasi design nu este greu de observat si nu mai poarta acea semnificatie profunda pe care o purtau candva. Recent, munca artistica traditionala a devenit o alegere pentru multe cupluri. Clasica inima rosie cu o sageata si cu anumite pasari uneori, devin iar populare.

Ce spun tatuajele pentru cupluri? Majoritatea reprezinta numele celui iubit. Alteori, reprezinta o data importanta pentru amandoi, o fraza pe care amandoi o iubesc, un vers al melodiei lor sau un simbol al dragostei in alta limba, care inseamna fie „dragoste”, „adoratie” sau „suflet-pereche”.

Aveti grija! Daca v-ati gandit deja sa va faceti tatuaje identice, nu veti fi influentati de familie sau prieteni. ideea este sa iti alegi tu ce vrei, ca si partenerul tau. Incearca sa alegi un simbol care va place amandurora, nu doar nume scrie cu cerneala pe piele. Astfel, daca lucrurile nu merg bine mai incolo, vei avea un simbol care sa iti aminteasca despre acea perioada a vietii, dar nu te vei simti jenata si nici nu vei apela la a indeparta numele.

Alegeti o fraza sau un citat care defineste ce e unic in relatia voastra. Alegeti tatuaje cu animale care exprima natura romantei voastr – un fluture, un tatuaj cu pasarea phoenix, o pasare a dragostei sau alt animal care va reprezinta. Daca vrei sa folositi doar zilele de nastere, tatuati-le in alta limba, precum japoneza, hindusa sau ebraica. Incercati sa va creati propriul design. Un inger tribal care tine o inima, o tipa pinup traditionala sau soldati sau orice sub forma „a lui si al ei”s sunt tatuaje minunate care exprima unitatea cuplului fara nevoia de a incerca sa il stergi daca relatia nu tine.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole