T-durere

Care este valoarea netă a lui T-Pain?

Faheem Rasheed Najm, mai cunoscut sub numele său de scenă T-Pain, este un rapper, cântăreț, compozitor și producător de discuri american, care are o netă de 10 milioane de dolari. Albumul său de debut, „Rappa Ternt Sanga”, a fost lansat în 2005. De-a lungul carierei sale de cântăreț, T-Pain este bine cunoscut pentru utilizarea și popularizarea utilizării creative a Auto-Tune.

Tinereţe

T-Pain sa născut Faheem Rasheed Najm în Tallahassee, Florida, pe 30 septembrie 1985. Numele său de scenă este prescurtarea pentru Tallahassee Pain și la ales din cauza greutăților prin care a trecut în timp ce crește acolo. A crescut într-o casă musulmană, dar nu este religios. A început să aprecieze afacerea muzicală la vârsta de trei ani, când un prieten al familiei, care era artist/producător de jazz gospel, ia permis să petreacă timpul în studioul său de înregistrări. Când avea 10 ani, și-a transformat dormitorul într-un studio de muzică cu o tastatură, un aparat de beat și un reportofon cu patru piste. Sa alăturat grupului de rap Nappy Headz în 2004. A fost semnat de Akon cu Konvict Muzik.

Carieră

În 2005, T-Pain și-a lansat albumul de debut „Rappa Ternt Sanga”. Albumul a fost certificat de aur și a ajuns pe locul 33 în Billboard 200. Albumul său „Epiphany” a fost lansat în 2007 și a ajuns pe locul 1 în Billboard 200 și în topurile R&B din SUA. T-Pain a lansat albumul „Three Ringz” în 2008, care a ajuns pe locul 1 în topul R&B din SUA și pe locul 4 în topul Billboard 200. Albumul său Revolver a fost lansat în 2011 și a ajuns pe locul 7 în topul R&B. din SUA.

Colaborarea sa cu Lil Wayne, „T-Wayne” a fost lansată pe 18 mai 2017. „T-Wayne” conține opt piese înregistrate în 2009 descrise drept „demo-uri pierdute”. Albumul său „Oblivion” a fost lansat în 2017. A câștigat două premii Grammy cu Kanye West și Jamie Foxx.

În 2005 a fondat Nappy Boy Entertainment. Sunetul lui este cunoscut pentru utilizarea auto-tune-ului. Cele mai cunoscute single-uri ale sale includ „I’m Sprung”, „I’m ‘n Luv (Wit a Stripper)”, „Buy U a Drank (Shawty Snappin’),” care a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 și în SUA. Topuri R&B și „Barman”.

T-Pain a colaborat cu alți câțiva artiști, printre care E-40, Birdman, Rick Ross, Bow Wow, R. Kelly, TI, DJ Khaled, Trick Daddy, Plies, Baby Bash, Fabolous, Flo Rida, Jermaine Dupri, Chris Brown, Akon, Ace Hood, Twista, Ludacris, Busta Rhymes, Sean Paul, Pitbull, Lil’ Kim, Wisin & Yandel, Nelly, 50 Cent, Benny Benassi, Wale, Meek Mill, Lil Jon și mulți alții.

Pe 24 septembrie 2009, T-Pain și creator de aplicații Smule au creat și lansat aplicația „I Am T-Pain”, care le permite oamenilor să folosească stilul său de Auto-Tune în karaoke.

A apărut în filmul „Lottery Ticket” ca angajat al unui magazin de băuturi alcoolice. Sa jucat singur în „Furious 7”.

Nicholas Hunt/Getty Images

T-Pain a apărut în primul sezon al versiunii americane a „The Masked Singer”. A câștigat primul sezon îmbrăcat în Monstru. Ultimul său cântec a fost „This Is How We Do It” de Montell Jordan. Ia învins pe Donny Osmond și pe Gladys Knight pentru a lua acasă victoria inaugurală. Alte melodii pe care le-a cântat în acel sezon au inclus „I Love Rock ‘n’ Roll” de Joan Jett & the Blackhearts, „Stay With Me” de Sam Smith, „American Woman” de Lenny Kravitz, „I Don’ t Want to Be” de Gavin Degraw și „Don’t Stop Me Now” de Queen. Concurenții din acel sezon au inclus Osmond și Knight, precum și Joey Fatone de la NSYNC, actrița Rumer Willis, LaToya Jackson, Ricki Lake, Tori Spelling, Magaret Cho, Terry Bradshaw, Tommy Chong și Antonio Brown.

Pe 27 februarie 2019, în aceeași zi în care a câștigat „The Masked Singer”, a lansat un nou album surpriză intitulat „1UP” și a anunțat un nou turneu în SUA în sprijinul acestuia.

Din 2020, T-Pain a lansat șase album, „Rappa Ternt Sanga” în 2005, „Epiphany” în 2007, „Thr33 Ringz” în 2008, „Revolver” în 2011, „Oblivion” în 2017 și „1UP” în 2019.

El a găzduit iHeartRadio Music Awards pe 14 martie 2019.

Viata personala

Sa căsătorie cu Amber Najm în 2003. Au trei copii.

T-Pain a fost într-un accident cu mașina de golf pe 27 martie 2009. Era programat să filmeze un videoclip pentru melodia lui Lil’ Kim „Download”. T-Pain și-a pierdut patru dinți și a avut tăieturi și vânătăi în urma accidentului. Era din nou pe scenă cântând la două zile după accidentul său.

Nepoata lui T-Pain, Javona Glover, a fost înjunghiată până la moarte într-un Walgreen’s din Tallahassee, Florida, pe 30 august 2016.

Este un jucător pasionat și transmite în mod regulat pe Twitch.

Are multe tatuaje, dintre care unele sunt meme de pe internet sau legat de internet.

Imobiliare

În 2019, T-Pain a pierdut o casă în comitatul Palm Beach, Florida, din cauza executării silite. Deutsche Bank la acuzat pe T-Pain că nu a făcut plățile ipotecare din iulie 2016. Deutsche a susținut că datorează 83.061,86 dolari pe bancnotă, plus dobândă. El a contractat inițial un împrumut de 85.800 de dolari în 2007 pentru proprietate.

În 2007, T-Pain a cumpărat o casă de 1,32 milioane de dolari în subdiviziunea Winfield on the River din Duluth, Georgia.

Articolul precedentStevie J
Articolul următorJim Roma

Related Articles

Ultimele articole