Surprize pentru persoana iubita

Surprize pentru persoana iubita

Surprinde persoana iubita exact atunci cand ea nu se asteapta, scoala, serviciul va obosesc, in aceste momente vino cu o idee buna si poti sa aduci zambet pe fata persoanei iubite!.
Am pus in aceasta pagina toate ideile romantice pe care le-am primti si toate ideile pe care noi le consideram frumoase ca sa surprinzi persoanasurprize-pentru-persoana-iubita iubita!


1. Cele mai frumoase sunt lucruri sunt acelea cand faci un cadou neasteptat intr-un moment neasteptat!

2. Te intalnesti cu persoana iubita…cumpara-i ceva, indiferent ce, asa ai simtit, sa i iei ceva…o sa fie foarte feritia sa vada ca te-ai gandit sa i cumperi ceva, nu trebuie sa fie ceva foarte scump sau mare, un trandafir, o ciocolata, orice care ii place.

3. Trimite-i un mesaj…oricand..stii ca este la serivici sau la scoala..nu conteaza..scrie „TE IUBESC!”, nu o sa i rapeasca mult timp de la serviciu sau scoala si o sa-i placa foarte mult!

4. Intereseaza-te din timp, vezi ce concert urmeaza, ce piesa de teatru si cumpara bilete, sa fie un concert in care se canta muzica persoanei iubite preferate sua o piesa de teatru buna, nu i spune si cu o zi inainte de spectacol arata-i biletele, o sa fie incantata

5. cumpara cateva baloane de culori diferite si formeaza un buchet mare din baloane.O sa iasa foarte frumos 🙂

6. Arata dragostea ta si in scris nu doar verbal…urmareste si alte idei din filme, ceea ce i palce persoanei iubite si poti sa incerci si tu…de exemplu scrie pe cartoane mai multe mesaje de dragoste pentru persoana iubita si arata-i dar fara sa spui nimic in timp ce arati cartoanele.

7. Trimite-i o felicitare de pe net, nu conteaza in ce moment, trimite ceva frumos.

8. Sa nu uiti de prima zi in care a avut loc primul sarut.Poti sa cumperi un cadou, o sa fie frumos.

9. Scrie-o o scrisoare.Spune-i 100 de motive pentru care o placi.

10. Canta-i melodia ei preferata, chiar daca nu ai voce, o sa fie amuzant 🙂

11. Daca mergeti la mare, merita sa vedeti impreuna un rasarit si un apus de soare 🙂

12. Cumpara-i filmul preferat sau cd-ul cu muzica preferata inainte sa faca persoana iubita acest lucru.

13. Deseneaza o inima mare din carton, coloreaz-o si daruieste-o persoanei iubite.

14. De cate ori plecati undeva luati aparatul de fotografiat.Puteti sa realizati poze foarte frumaose cu voi si chiar sa realizati un ablum cu voi, cu fiecare moment, sa puneti pozele in ordine cronologica.

15. Daca ai ocazia sa pui o felicitare de dragoste in geanta persoanei iubite fara ca ea sa te vada poate sa fie o surpriza foarte placuta.

16. Invita persoana iubita la o plimbare prin oras, pentru a vizita muzeele.

17. Realizeaza un filmulet pe calculator in care sa pui poze cu voi si melodia preferata in timp ce ruleaza pozele.Exista programe foarte usor de folosit in care poti sa realizezi acest filmulet.O sa iasa foarte bine si o sa fie o surpriza foarte placuta!

18. De Craciun vino imbracat in Mos Craciun si intreaba persoana iubita ce cadou isi doreste

19. Realizeaza un calendar in care sa pui in fiecare luna o poza cu voi, si care sa fie reprezentativa si pentru luna respectiva..iarna o poza in care voi sunteti in zapada..vara o poza de la mare..Daca nu reusesti sa realizezi calendarul sunt centre care se ocupa de acest lucru si nu costa foarte mult.O sa fie un cadou frumos.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole