Surorile Ramona Gabor si Monica Columbeanu au castigat intr-o luna cati altii intr-un an

Surorile Ramona Gabor si Monica Columbeanu au castigat intr-o luna cati altii intr-un an
Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!

Surorile Ramona Gabor şi Monica Columbeanu au agonisit într-o lună cât alţii într-un an. Prima s-a chinuit în junglă pentru 200 de euro pe surorile-ramona-gabor-si-monica-columbeanu-au-castigat-intr-o-luna-cati-altii-intr-un-an1zi, cea de-a doua şi-a rupt coastele la „Dansez pentru tine” pentru 5.000 de euro pe ediţie. Amândouă s-au ales însă la final cu conturile doldora.

Pe timp de criză, când şi prezentările de modă s-au mai împuţinat, Monica şi Ramona au găsit soluţia să facă un ban în plus.

Nu le-a fost uşor, căci după fix 30 de zile de muncă, ambele s-au pricopsit cu niscaiva probleme de sănătate. Monica Columbeanu a intrat în cantonamentul „Dansez pentru tine” în urmă cu o lună, unde a muncit pe brânci şi zece ore pe zi.

Soţia lui Iri a reuşit să doboare toate recordurile negative în istoria concursului, însă a bifat şi audienţe-record.

În fiecare vineri, peste 2.500.000 de români au văzut-o pe Moni la Pro TV cum se ceartă cu partenerul ei, cu familia acestuia sau cu coregrafa, cum şi-a rupt coastele sau cum şi-a pus poalele-n cap la dansul ţigănesc.

Eliminată vinerea trecută după patru săptămâni de concurs, Columbeanca are însă un bilanţ pozitiv, pentru că a reuşit să strângă 20.000 de euro, deţinând recordul de cea mai bine plătită vedetă din istoria show-ului.

De cealaltă parte, sora ei, Ramona, a muncit tot o lună, însă la 10surorile-ramona-gabor-si-monica-columbeanu-au-castigat-intr-o-luna-cati-altii-intr-un-an-v.000 de kilometri depărtare de casă. Ea a fost exilată în Panama, unde a îndurat toate chinurile de pe lume: a stat fără hârtie igienică, fără săpun, a făcut foamea, a fost muşcată de insectele chitras, a dormit în ploaie şi în frig.

Ce-i drept, toate aceste belele au avut şi ele un preţ, Ramona fiind plătită cu 200 de euro pe zi, iar când a fost eliminată din concurs a plecat acasă cu 6.000 de euro.

Sora Monicăi a câştigat suficientă notorietate, cât să fie chemată constant în show-uri televizate. Ea a răspuns „prezent” la „Cireaşa de pe tort” (Prima TV), unde a încasat 1.200 de euro, la emisiunea „O, la, la” (PRO TV), unde a cântat pentru 1.000 de euro şi la „Serviţi, vă rog!”, unde a fost gazda perfectă pentru 1.500 de euro.

Totalul de 3.700 l-a pus la ciorap, pentru zile negre. Nici la aceste show-uri nu i-a fost uşor, fiind nevoită să mulgă vaca, să dea cu mopul, să gătească sau să cânte, deşi recunoaşte că n-are voce.

Monica economiseşte bani pentru fiica ei

Monica a avut, anul acesta, una dintre cele mai prolifice perioade profesionale şi a pus mâna pe contracte grase, care i-au adus peste 50.000 de euro.

Cât despre cei 20.000 de euro de la „Dansez pentru tine”, se pare că Monica intenţionează să-i depună într-un cont dedicat fiicei sale, Irina, pe care să-i folosească atunci când micuţa va depăşi pragul vârstei de 18 ani.

Ramona şi-a depus câştigul în cont

Ramona este obişnuită să se întreţină singură şi să strângă bani albi pentru zile negre, astfel că a preferat să pună la capitolul economii remuneraţia de 6.000 de euro, din Panama.

„Nu m-am atins de ei până acum. Sunt în cont”, a declarat Ramona, pentru Click! Vedeta îşi doreşte de multă vreme să-şi cumpere o maşină, astfel că poate folosi cu succes aceşti bani, drept avans.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole