Supervirilitatea-Puterea ce apartine oricarui barbat-dragoste si sex-iubire-love

Supervirilitatea-Puterea ce apartine oricarui barbat

Supervirilitatea este o consecinta a gindirii pozitive, despre penisul tau si despre sexualitatea ta.

Supervirilitatea innobileaza mintea, inima, sufletul si nu doar penisul. Barbatul superviril este binecuvintat
si asa este si femeia cu care el
imparte acest dar. 

Materialul din acest capitol isi propune sa faca din barbat un superviril, sa puna capat pentru todeauna epidemiei care este slabiciunea penisului.

Supervirilitatea nu e un lux, ci este un dar natural, mostenit prin nastere, al fiecarui barbat. Numai o prctica sexuala bogata va face vietile voastre – ale barbatilor si ale femeilor – mai viguroase, mai sanatoase si mai placute sub toate aspectele

Puterea penisului este puterea de a gindi pozitiv despre penisul tau. Penisul tau este ceea ce crezi tu ca este. Este atit de puternic pe cit te gindesti ca este.

Potenta penisului nu are legatura cu marimea, cu vasele de singe sau cu nervii. E legata mai degraba de o mare incredere in sine, de o atitudine deschisa si un temperament entuziast, conciliant si intelegator. Inseamna sa-ti lasi penisul sa-ti citeasca gindurile si sa-i permiti mintii tale sa strige ” penisul meu e minunat, si daca el e minunat si eu sunt minunat”. Potenta penisului e un lux nepretuit, care e la indemina oricarui barbat, pentru a fi impartit cu orice femeie in timpul unei vieti de intelegere.

        Indoiala de sine este cel mai mare inamic al penisului tau!

Barbatii care au o imagine negativa despre penisul lor, tind sa aiba o parere proasta despre ei insisi in general, in timp ce barbatii care au o imagine pozitiva despre penisul lor, se vad intr-o lumina placuta.

O mare parte dintre barbati, se comporta in dormitor la fel cum se comporta in sufragerie, la birou, in fabrica, in timpul liber sau in alte parti.

Partea cea mai trista a vietii sexuale este ca milioane de barbati – la fel si partenerele lor, bineinteles, sint privati de o satisfactie sexuala deplina. Sexul trebuie sa fie ceva placut, distractiv, nu o corvoada. El e cel mai ieftin lux al vietii.

Dar pentru prea multi barbati a devenit o treaba stresanta, o sursa de incordare, o povara, o problema pe care trebuie sa o rezolve, ceva ca un test pe care trebuie neaparat sa-l ia, cind ar putea fi atit de simplu, o placere naturala, care poate inlatura grijiile, tensiunile si poverile.

Barbatii cre sunt frustrati din punct de vedere sexual sunt iritati si incordati; par adesea suparati pe intreaga lume.

Barbatii satisfacuti in punct de vedere sexual au o parere buna despre ei insisi ca fiinte sexuale si au tendinta sa judece lumea intr-un sens pozitiv, in plus fiind inzestrati cu o sanatate stralucitoare.
De asemenea, ca exercitiu pur fizic, sexul nu a fost recomandat indeajuns.

 Supervirilitatea :
                           Cum sa o obtii
                                       Cum sa o folosesti
                                                   Cum sa o pastrezi

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole