Sorina de la Senzual udata cu apa rece

Sorina de la Senzual udata cu apa rece

Sorina , jumatatea bruneta a trupei Senzual, a facut un dus rece impotriva vointei sale , in timp ce facea jogging.sorina-de-la-senzual-udata-cu-apa-rece

Cantareata, si-a facut un obicei din a alerga prin parcul din apropierea casei sale, pentru a se mentine in forma, mai ales atunci cand nu are timp sa mearga la sala.

Sorina alearga aproape in fiecare zi 3 km, impreuna cu o buna prietena, amandoua devenind zilele trecute, victimele unui adolescent pus pe sotii. Astfel, in timp ce cantareata impreuna cu amica sa se intorceau de la ora de jogging, in dreptul unui bloc, s-au trezit udate din cap pana in picioare de un pusti care arunca apa de la balcon.

“Nici n-am stiut ce ne-a lovit” – ne-a declarat Sorina amuzata. “Initial m-am infuriat, apoi m-a pufnit rasul cand am vazut-o pe prietena mea uda leoarca si mi-am imaginat cum arat si eu. Si noi ne amuzam stropind trecatorii cand eram mici, asa ca imi imaginez ca s-a distrat copios pe seama mea. Oricum, de atunci, ocolesc blocul respectiv” – a adaugat cantareata.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole