Sonja Morgan

Care este valoarea netă a Sonja Morgan?

Sonja Morgan este o socialistă americană, fost model, producător de film, antreprenor și vedetă de televiziune de realitate, care are o netă de 8 milioane de dolari. Sonja Morgan este cel mai faimoasă pentru că a fost una dintre vedetele reality show-ului Bravo „The Real Housewives of New York” și pentru rețetele și de mâncare la cuptorul de pâine.

Tinereţe

Sonja Tremont sa născut pe 25 noiembrie 1963, în Albany, New York. A urmat cursurile Fashion Institute of Technology unde a obținut o diplomă de licență în marketing. A făcut model la Paris și Milano.

Viata personala

Sonja la cunoscut pe fostul ei soț, John Adams Morgan, la sfârșitul anilor 90, în timp ce lucra ca hostess la restaurantul italian San Pietro din New York. După ce s-au întâlnit din nou în Aspen, au luat cina împreună, iar mai târziu în aceeași noapte, el a cerut-o în căsătorie. S-au căsătorit câteva luni mai târziu, în 1998.

Tatăl lui John Adams Morgan, Henry Sturgis Morgan, a fost co-fondatorul Morgan Stanley, iar străbunicul său a fost JP Morgan, fondatorul JP Morgan & Co. John este cu 33 de ani mai în vârstă decât Sonja și este un descendent al președinților John Adams și John. Quincy Adams. A concurat la Jocurile Olimpice de vară din 1952 de la Helsinki, unde a câștigat o medalie de aur la clasa de 6 metri cu barca Llanoria.

Fiica lor, Quincy Adams Morgan, sa născut în octombrie 2000 și urmează Universitatea din Pennsylvania. Sonja și John au divorțat în 2006. De la divorț, Sonja susține că fostul ei soț nu a plătit un acord de divorț de 3 milioane de dolari și datorează peste 300 de mii de dolari pentru întreținere pentru copii. Ea mai spune că John nu îi va permite să viziteze niciuna dintre proprietățile lor coproprietate.

Motto-ul de viață al Sonjei este: „Trăiește fiecare zi ca și cum nu ai nimic de pierdut și totul de câștigat”.

Ea a fost numită „paiele care amestecă băutură”.

Carieră

Sonja Morgan este cel mai faimoasă pentru că face parte din distribuția lui Bravo The Real Housewives of New York. Ea sa alăturat emisiunii în cel de-al treilea sezon pe 5 aprilie 2010, în episodul intitulat „New Girl, Old Money”. Ea este mama singură iubitoare de distracție din emisiune și nu se teme niciodată să efectueze sau rutină de cabaret pentru camere. Pe lângă muncă ei la The Real Housewives of New York , ea a apărut și în serialul de realitate de succes Bravo, Millionaire Matchmaker cu Patti Stanger. În cadrul emisiunii, ea a lucrat cu Patti pentru a-și reînnoi viața de întâlnire și pentru a găsi dragostea adevărată după ce sa confruntat cu drama produsă de relație din nou, din nou cu Harry Dubin.

Sonja Morgan a scris o carte de bucate care conține rețete de prăjitor de pâine și a avut, de asemenea, planuri să lanseze un cuptor de pâine de pâine marca Sonja Morgan, dar până acum nu a rezultat nimic din asta. Sonja are degetele în multe plăcinte, deoarece a scris și un scenariu despre divorțul ei și crede că va fi lansat ca o carte în viitor, și o linie de îmbrăcăminte, o linie de bijuterii și diverse alte aventuri care sunt toate în lucrări. De asemenea, ea a lansat recent o nouă linie de îmbrăcăminte care este vândută sub etichetă, Sonja Morgan.

Sonja a creat, de asemenea, evenimentele populare Sonja in the City pentru a beneficia de organizații ei de caritate preferate, care includ lucrul cu copii, artiști, comunitatea LGBTQIA+ și animale.

În octombrie 2016, și-a făcut debutul în actorie în afara Broadway în Sex Tips for Straight Women from a Gay Man , în care Sonja a fost interpretată în personajul unei profesoare reprimate sexual, încorporat în același timp propriul ei simț al umorului obscen, pe care telespectatorii RHONY îl așteaptă de la ea. . În 2018, Sonja a continuat să-și interpreteze rutinele de comedie la Improv Asylum și Cabaret alături de prietena și colega și RHONY, contesa Luann.

Repere salariale

Sonja Morgan a câștigat 465.000 de dolari pe episod pentru apariția în The Real Housewives of New York .

Michael Loccisano/Getty Images

Probleme de bani

În noiembrie 2010, Sonja a depus faliment la capitolul 11, invocând activ de 13,5 milioane de dolari și datorii de 19,8 milioane de dolari. 7 milioane de dolari din această datorie au rezultat dintr-o hotărâre judecătorească împotriva companiilor și de producție de filme. Hotărârea se referă la un proiect de film eșuat numit „Fast Flash to Bang Time”, care trebuia să-l aibă în rol principal pe John Travolta. În martie 2013, socialistul încă mai deține o casă în orașul New York de 10 milioane de dolari și un castel francez de 8 milioane de dolari în St. Tropez, atât libere, cât și clare. Pe 17 iunie 2014, a fost dezvăluit că un administrator în cazul falimentului a vândut castelul francez pentru 5,7 milioane de dolari.

Imobiliare

În 1998, Sonja și John Adams Morgan au plătit 9,1 milioane de dolari pentru o casă în Upper East Side din Manhattan. Casa cu cinci etaje este situată pe o stradă mărginită de copaci și are 4.650 de metri pătrați cu cinci dormitoare, cinci băi și jumătate, un lift și cinci șeminee. Primul etaj al lui Morgan are podea din lemn de esență tare și o cameră de zi cu o zonă de birou care se deschide spre grădina de la parter. Al doilea etaj găzduiește sala de mese și o mică bibliotecă. Bucătăria de la etajul doi este aproape de sufragerie și are dulapuri din mahon, blaturi din granit verde și un rând înalt de ferestre cu vedere la curtea din spate. Etajul al treilea este suita principală, cu o cameră de zi și birou propriu, cadă și duș separat și dressing. Etajul al patrulea are un dormitor, sala de sport,

În 2013, Sonja a scos casa la vânzare pentru 9,95 milioane de dolari. Până în 2015, ea a scăzut prețul la 7,2 milioane de dolari. Ea a scos casa de pe piata pentru o perioada, apoi a re-listat-o ​​​​pentru 10,75 milioane de dolari in martie 2020. Sonja sa mutat din casa orasului in 2018 si a inchiriat-o pentru 32.000 de dolari pe luna. .

Sonja deține, de asemenea, un apartament înalt de 1,6 milioane de dolari, cu două dormitoare, în zona Columbus Circle din Manhattan. Apartamentul are un mic balcon cu vedere panoramică la aglomeratul Columbus Circle, situat la 12 etaje de mai jos.

Related Articles

Ultimele articole