Soledad O’Brien

Valoarea netă și salariul Soledad O’Brien: Soledad O’Brien este o jurnalistă americană premiată, care are o netă de 10 milioane de dolari. O’Brien a devenit cunoscută ca prezentatoare a emisiunii „American Morning” de la CNN în 2003. De-a lungul lungii sale cariere la CNN, ea a ancorat și program de știri precum „Starting Point”. După ce a părăsit CNN, O’Brien și-a înființat propria companie de producție media multiplatformă numită Starfish Media Group. În prezent, este președintele acestei companii.

În afară de muncă ei cu CNN, O’Brien a lucrat și ca corespondent pentru alte companii de știri, cum ar fi Al Jazeera America – o poziție pe care o păstrează din 2020. În plus, Soledad este cunoscută pentru munca ei ca corespondent la HBO „Sport adevărat cu Bryant Gumbel.” Astăzi, O’Brien este probabil cel mai bine cunoscut ca gazda filmului „Matter of Fact with Soledad O’Brien”.

Viața timpurie: María de la Soledad Teresa O’Brien sa născut pe 19 septembrie 1966 în St. James, New York. O’Brien a fost crescut pe North Shore din Long Island de către părinți care erau ambii imigranți când s-au întâlnit în Baltimore. Tatăl ei este australian, cu moștenire scoțiană și irlandeză, în timp ce mama ei este cubaneză. Deoarece căsătoria interrasială era ilegală în acel moment în Maryland, părinții lui Soledad s-au căsătorit la Washington, DC Cuplul sa mutat apoi la Long Island, unde Soledad a crescut alături de cinci frați.

După ce a absolvit liceul în 1984, O’Brien a urmat Colegiul Radcliffe. Astăzi, Colegiul Radcliffe este considerat parte a Colegiului Harvard, deși în mod tradițional a fost omologul exclusiv feminin al universității din Massachusetts. Deși a început ca studentă de pre-medicine care a studiat și literatura engleză și americană, Soledad sa răzgândit în cele din urmă și a intrat în jurnalism.

Carieră: După ce a părăsit facultatea, Soledad și-a luat un loc de muncă la WBZ-TV, o afiliată CBS. Ea și-a luat primul loc de muncă adevărat ca jurnalist mult mai devreme, în timp ce lucra ca reporter medical pentru un post de radio din Boston numit WXKS-FM. A fost angajată pentru că în această vreme studia medicina la facultate.

Cariera lui Soledad a făcut un pas important înainte când a devenit asociat și scriitor de știri la WBZ-TV. Deși acest post era afiliat NBC, O’Brien sa alăturat „oficial” NBC News în 1991 și sa mutat din Boston la New York. Primele ei îndatoriri au fost să acționeze ca producător de teren pentru „Nightly News” și „Weekend Today”. Sa mutat apoi la San Francisco, luând un loc de muncă ca reporter local și șef de birou pentru o altă afiliată NBC. În această perioadă, ea a devenit cunoscută pentru reportajele sale despre „Zona de cunoști”.

În 1996, O’Brien a devenit nouă gazdă a „The Site”, o emisiune matinală axată pe tehnologie pe MSNBC, care se concentrează pe evoluțiile din boom-ul dot-com. Spectacolul în sine a fost, de asemenea, avansat din punct de vedere tehnologic, și Soledad cu un personaj creat digital numit Dev Null, care a fost interpretat de un actor într-un costum de captură de mișcare.

În 1999, Soledad sa întors încă o dată la NBC News pentru a găzdui „Weekend Today” cu David Bloom, funcție pe care a deținut-o până în 2003. În această perioadă, a contribuit și la alte programe NBC News, precum „Today Show” și „NBC Nightly News”. .” Soledad a câștigat o recunoaștere larg răspândită pentru acoperirea ei despre accidentul aviatic al lui John F. Kennedy Jr. și împușcăturile în școală din Oregon și Colorado.

În 2003, O’Brien a părăsit NBC pentru CNN și a început imediat să co-ancoreze „American Morning”. Deoarece „American Morning” a fost emisiunea emblematică de știri de dimineață a CNN, Soledad a devenit instantaneu un nume cunoscut în toată America. Până în 2004, ea a fost considerată una dintre cele mai influente persoane din lume, potrivite diverselor publicații. Ea a devenit cunoscută în special după ce a acoperit uraganul Katrina în 2005 și la intervievat pe șeful FEMA, Michael Brown.

În 2007, O’Brien a difuzat un special CNN numit „Black in America”. Mai târziu, ea a lansat un alt documentar cu tematică similară, numit „The Black Woman & Family”. În 2009, Soledad a creat un documentar numit „Latino în America”.

În 2012, O’Brien a devenit noua ancoră a „Starting Point”. Acest lucru a venit după ce „American Morning” a fost anulat și înlocuit cu „Starting Point” și un alt program numit „Early Start”. Mai în 2013, O’Brien a anunțat că va renunța din funcția de prezentare a CNN, după ce a încheiat un acord cu rețeaua. Apoi a început Starfish Media Group, iar CNN a oferit drepturi neexclusive asupra documentarelor sale.

După ce și-a părăsit rolul de prezentatoare, O’Brien a continuat să lucreze ca reporter pentru rețea, găzduind documentare și completând „Anderson Cooper 360”. În 2013, Starfish Media Group a semnat un acord cu HBO pentru noi emisiuni și documentare. Tot în 2013, O’Brien sa alăturat HBO ca corespondent, apărând în „Real Sports with Bryant Gumbel”. Mai târziu în acel an, Starfish Media Group a semnat un alt acord cu Al Jazeera pentru a produce o serie de documentare.

În 2016, O’Brien a revenit în lumina reflectoarelor, găzduind „Matter of Fact with Soledad O’Brien”. Spectacolul este produs de Hearst Television și este difuzat de FYI. Din 2013 până în 2016, Soledad a preluat rolul de moderator al emisiunii „National Geographic Bee”, în locul lui Alex Trebek. În 2014, a predat cursuri la Universitatea Harvard. În următorii câțiva ani, Soledad a apărut și ocazional pe PBS News, înlocuind-o pe Alison Stewart la „PBS NewsHour”.

Relații: În 1995, Soledad O’Brien sa căsătorie cu Bradford Raymond, un banc de investiții. De-a lungul relației lor, au avut patru copii, inclusiv gemeni.

Salariu: Soledad O’Brien a câștigat în prezent un salariu de 3 milioane de dolari pe an prin compania ei de producție Starfish Media Group. This company a semnat un acord cu Al Jazeera pentru a produce o serie de documentare. Acest salariu este, de asemenea, o reflectă a rolului ei de gazdă a filmului „Matter of Fact with Soledad O’Brien”. Emisiunea este difuzată pe canalul FYI, în care Soledad deține o participare parțială.

Imobiliare: În 2008, sa raportat că O’Brien vindea mansarda de 4.000 de metri pătrați din Manhattan pentru 4,6 milioane de dolari. Ea a cumpărat inițial casa cu patru ani în urmă, iar Soledad a declarat că a fost forțată să cumpere o casă nouă după ce a născut gemeni – ceea ce a fost o surpriză.

Articolul precedentTony Romo
Articolul următor217 Mesaje Despre Succes

Related Articles

Ultimele articole