Sms-uri triste de despartire – Texte triste de dragoste

Sms-uri triste de despartire

N-ai stiut ce-nseamnã sã iubesti/Si acum tu de mine te feresti/Ochii tãi nu mã privesc cu dor/Nu mã mai cãuta-n privirea lor.

Te-ai inselat profitand de copilul din bratele tale, eu nu mai sunt copil… eram doar indragostia de tine si am crezut ca pot fi din nou jucausa si fericita ca in copilarie. Dar m-am inselat…

Ce poate fi mai greu decat departirea… vom trai poate o viata intreaga in suflet cu durerea… ne vom intreba oare ce ne-a lipsit… dar poate mai tarziu o sa intelegem ca a fost ceva simplu… nu ne-am potrivit…

Te iubesc sãriti-ar ochii/Pe peretii zugrãviti/Dar de te mai prind cu alta/Te prepar cartofi prãjiti.

Peste cati va ani te vei gandi la mine si vei avea doar lacrimi si suspine, ramai cu bine si nu te mai gandi la mine, ce a fost odata a fost frumos dar nu se va mai putea repeta… ramai cu bine.

Sã-mi spui curat cã nu e greu/De mã iubesti sã stiu si eu/Iar dacã ochii tãi glumesc/Din calea lor sã mã feresc.

Si daca ti-am zambit cand ai fost dragut cu mine, si daca te-am strans in brate cand m-ai sarutat, si daca te-am iubit cand mi-ai promis inima ta, pentru toate astea spune-mi si mie cata suferinta crezi c-am meritat?

Dragostea este ca un fulg de nea… coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste… Asta s-a intamplat si cu dragostea noastra…

Când m-am apucat de scris/Lacrimile m-au cuprins/In batistã le stergeam/Si la tine mã gândeam.

Un zambet inseamna fericire, dar o lacrima nu inseamna neaparat durere. Poti plange cand esti fericit, dar nu poti zambi cand inima iti plange dupa o despartire.

Priveste calea ce-ai lasat in urma ta, doar ea iti mai apartine caci drumurile ce mi se deschid in fata nu mai au nici o legatura cu tine.

Peste cati va ani te vei gandi la mine si vei avea doar lacrimi si suspine, ramai cu bine si nu te mai gandi la mine, ce a fost odata a fost frumos dar nu se va mai putea repeta… ramai cu bine.

Te-am iubit mereu dar chiar daca iubirea nu m-a impiedicat sa gresesc, nimic nu ma va impiedica sa-ti cer iertare, pentru ca iubirea e mai importanta decat greselile.

Articolul precedentBancuri noi cu adolescente
Articolul următorPovesti frumoase de dragoste

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole