Sms-uri de iubire noi 2009 – mesaje de dragoste toamna 2009

Sms-uri de iubire noi 2009 – mesaje de dragoste toamna 2009

Te iubesc mai sus de sus si mai departe de departe, te iubesc in toate formele posibile, in toate sensurile si sub toate stelele universului.sms-uri-de-iubire-noi-2009-mesaje-de-dragoste-toamna-2009
Vom fi impreuna doua fiinte si-o singura inima, doua maini si-o singura strangere, doua buze intr-un singur sarut.
Departarea nu e decat o forma de a te iubi la fel de intens, de a fi cu tine peste toate drumurile si peste toate devenirile. Si toate apele si muntii dintre noi sunt numai felul meu de a-ti spune te iubesc in fiecare zi.
Sunt aici, langa tine, in inima ta, sunt in fiecare privire si in fiecare raza de soare si mai ales sunt aici, aproape, intotdeauna tinandu-te de mana peste toate drumurile care ne despart acum.

N-am crezut ca pot fi asa. N-am crezut ca pot simti atat de intens. N-am crezut ca pot sa invat sa zbor. Sunt numai dragoste si numai mana intinsa spre tine.

Un curcubeu ciudat si o furnica ascunsa in causul palmei, ziua de azi si promisiunea de maine si mai ales toata dragostea mea – toate pentru tine.
Nu poti sa te indoiesti de lumina soarelui. Chiar daca, fiind prea multa, arde si calcineaza. Fi-mi raza si zambet, esti toata lumina mea.
Oriunde ai fi si oriunde ne vor purta pasii, va exista intotdeauna o forma de a fi aproape: in fiecare seara, oriunde am fi, vom privi amandoi aceeasi luna.
N-ai dreptul sa fii atat de frumoasa, n-ai dreptul sa ai ochi in care sa ma pierd de fiecare data. Cum sa te uit? N-ai dreptul…
As vrea sa pot sa te uit, sa pot sa te urasc, sa pot sa te sterg din memorie si mai ales din inima. Dar cum…

 

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] Sms-uri de iubire noi 2009 – mesaje de dragoste toamna 2009 Sms-uri de iubire noi 2009 – mesaje de dragoste toamna 2009 Te iubesc mai sus de sus si mai departe de departe, te iubesc in toate formele posibile, in toate sensurile si sub toate stelele universului. Vom fi impreuna doua fiinte si-o singura inima, doua maini si-o singura strangere, doua buze intr-un singur sarut. View original here:  Sms-uri de iubire noi 2009 – mesaje de dragoste toamna 2009 […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole