sms-uri de dragoste

-Iubirea inseamna sinceritate/ Sinceritatea insemna incredere/ Iar eu am incredere in sinceritatea cuvintelor tale. TE IUBESC!
-Daca tu pleci totul se duce, se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce ca si soarele cand vine noaptea!
-Esti singurul care m-a facut sa traiesc din toata inima…si sunt a ta pentru totdeauna.
-Ajuta-ma sa te caut, cautandu-te sa te pot gasi, gasindu-te sa te pot iubi, iubindu-te sa nu ma mai satur de dragostea ta
-Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.
-Ajuta-ma sa te caut, cautandu-te sa te pot gasi, gasindu-te sa te pot iubi, iubindu-te sa nu ma mai satur de dragostea ta.
-Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc.
-Ai aparut in clipe grele cand sufletul mi-era pustiu! Si m-am apropiat de tine fara sa vreau, fara sa stiu! Ca tin la tine, e vina mea! Ca te-am vazut e vina ta! Ca nici o clipa nu te voi uita de vina este doar iubirea mea! TE IUBESC!
-Sunt aici asculta tacerea inimii.mele….Si ia-ma de mana ca sa putem merge mai departe..nu ma lasa sa privesc nici o secunda sa privesc inapoi. Mi-e dor de noi.
-Esti raza de soare si imi incalzesti sufletul. Esti caldura si racoarea vietii mele. Te iubesc.
-Mi-as dori sa fiu o raza de soare, sa te privesc toata ziua si sa te mangai cu razele mele, sau macar o particica din luna sa-ti veghez somnul si sa-ti mangai chipul drag… dar ma bucur ca sunt OM si astfel ma pot bucura de tine, de mangaierile tale, de sarutarile tale si mai ales de iubirea ta!!!
-Daca un sarut ar fi o picatura de ploaie, ti-as trimite dusuri, daca o imbratisare ar fi o secunda, ti-as trimite ore, daca un zambet ar fi apa ti-as trimite marea, daca iubirea ar fi un om.. as indrazni sa iti spun ca te iubesc.
-Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Poti plange cand esti fericita, poti sa razi cand inima iti plange.
-Da-mi mana si lasa-ma sa te port spre culmile inalte, printre norii stravezii. Lasa-ma sa-ti arat prima raza de soare prin ochii mei si sa simti adierea blanda a vintului pe pielea mea. Da-mi voie sa-ti arat cum sa asculti marea, cum sa asculti noaptea si linistea ce te-nconjoara. Lasa-ma sa-ti port pasii prin nisip, spre necunoscut, undeva departe in zare, acolo unde se imbina cerul cu pamantul. Lasa-ma sa miros florile in locul tau si tu sa le simti parfumul, sa ascult melodia vietii ca tu sa o poti trai. Lasa-ma sa-ti spun noapte buna incet si duios. Ti-as arata cum sa plangi cu ploaia, cum sa canti cu vintul, cum sa dansezi cu soarele, cum sa traiesti cu viata, cum sa simti cu sufletul. Te-as face se vezi minunile, sa crezi in ele si nu in ultimul rand te-as invata sa speri. Sunt gata sa-ti ofer totul, fiecare bataie a inimii mele, fiecare rasuflare, fiecare clipire. Lasa-ma sa-ti fiu inceputul si sfirsitul, noapte si zi, viata si speranta, lasa-ma sa-ti pun iubirea in suflet si tu sa o traiesti. TE IUBESC!
-Daca ai putea sa simti cum bate inima mea de fiecare data cand iti aud vocea, ai simti si tu ca locul tau este langa mine si nu atat de departe. Abia astept sa te strang din nou in brate… tot ce pot sa imi mai doresc este sa te am din nou langa mine. Te astept.
-Mergeam prin viata monoton si rece, cand un zambet mi-a luminat drumul si o voce mi-a incalzit sufletul, primii pasi sub razele fericirii, fredonand aceleasi note ca si inima mea… sa nu cumva sa dispari!
-In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.
-Desi nu suntem alaturi acum, inimile noastre bat una pentru cealalta. La Multi Ani!
-Hotaraste-te! Nu te mai gandi si spune-mi ca ma iubesti!
Viata se termina cand incetezi sa visezi, speranta moare cand incetezi sa crezi, dragostea se termina cand incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten!
-Da-mi mina si lasa-ma sa te port spre culmi in inalturi, printre norii stravezii. Lasa-ma sa-ti arat prima raza de soare prin ochii mei si lasa-ma sa simti adierea blinda a vintului pe pielea mea. Da-mi voie sa-ti arat cum sa asculti marea, cum sa asculti noaptea si linistea ce te-nconjoara. Lasa-ma sa-ti port pasii prin nisip, spre necunoscut, undeva departe in zare, acolo unde se imbina cerul cu pamintul. Lasa-ma sa miros florile in locul tau si tu sa le simti parfumul, sa ascult melodia vietii ca tu sa o poti trai. Lasa-ma sa-ti spun noapte buna incet si duios. Ti-as arata cum sa plangi cu ploaia, cum sa cinti cu vintul, cum sa dansezi cu soarele, cum sa traiesti cu viata, cum sa simti cu sufletul. Te-as face se vezi minunile, sa crezi in ele si nu in ultimul rand te-as invata sa speri. Sunt gata sa-ti ofer totul, fiecare bataie a inimii mele, fiecare rasuflare, fiecare clipire. Lasa-ma sa-ti fiu inceputul si sfirsitul, noapte si zi, viata si speranta, lasa-ma sa-ti pun iubirea in suflet si tu sa o traiesti. TE IUBESC!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole