Sms-uri amuzante de Anul nou – Mesaje de Revelion

Sms-uri amuzante de Anul nou – Mesaje de Revelion

16LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie Iar in jurul ei sa vie Oameni buni, de omenie, Sa v-aduca veselie, Ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate, Zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

“Anul nou ce va veni sa-ti aduk bucurii, concediu 8 luni pe an si salariu barosan! In Paris sa-ti cheltui banii k sa moara toti dusmanii, sa traiesti k si bunica… LA MULTZI ANI! si pupa sticla…..”

Stiu ca pentru tine Revelionul e doar o alta scuza pentru a te imbata prietene, dar eu tot iti urez un An Nou Fericit !

Nu-ti fa planuri pentru noul an. Si asa tine doar 365 de zile.

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.

Sa plutesti de fericire si norii toti sa ti se astearna scara vrajita sub talpi, sa poti ajunge la coltul de luna de care stau agatate toate implinirile tale! Un an nou plin de bucurii!

Nu prea merge reteaua, ai idee ce se intampla ?! Ce e cu galagia asta ?!

Promit ca e ultimul mesaj pe care ti-l dau anul asta.

“In 2008 am fost prieteni, am vorbit si ne-am ajutat in momente grele, in 2009 macar o data mi-o dai si mie? Un An Nou fericit!”

“Daca vrei sà ai un 2009 plin de femei, trimite acest sms la 3 persoane pline de bani, la altre 4 pline de ghinion…sti ce?..nu trimite la nimeni iti urez un An Nou Fericit!”

Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!

Iti doresc un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si cel mai important… sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! La multi ani!

Mult belsug in casa, painea mai gustoasa, datorii putine, in anul care vine La Multi Ani fericiti si tot ce va doriti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here