Sms de Craciun – mesaje si urari de Craciun

Sms de Craciun – mesaje si urari de Craciun

Salut, sunt eu renul Ren. Auzi, asms-de-craciun-mesaje-si-urari-de-craciunm citit in ziarul Ziarul ca intre 2 sarmale trebuie sa stingi cu vin, da? Bine, ma duc ca a venit cozonacul .
Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit! Sa fii iubit(a)!  Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani! 

Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc! 
Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit  .
Reteta de craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un craciun frumos  .
De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun. 
Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in kp un sak q bani si un bilet q La multi ani. 
Sexul e ca ninsoarea: niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga. 
Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori? 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole