Singurul defect al femeii – povesti de viata

Singurul defect al femeii – povesti de viata


Iar Dumnezeu a raspuns: „Ai vazut lista speciala pe care am facut-o pentru ea? Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini.”

Ingerul a fost uimit de cerinte: „Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti

sfarsesti lucrul.”

„Ba n-o sa astept”, a protestat Dumnezeu. „Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima. Deja, se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi.”

Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. „Dar, Doamne, ai facut-o atat de moale.”

„Da, este moale”, a incuviintat Dumnezeu, „dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini.”

„O sa poata gandi?” a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: „Nu numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca

solutii si sa negocieze.”

Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul femeii. „Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el.”

„Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima”, l-a corectat Dumnezeu. „Pentru ce e lacrima?” intreba ingerul. „Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria.”

Ingerul a ramas impresionat.

„Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat uimitoare.”

Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga.

Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase. Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna.

Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat. Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii.

Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi, sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.

Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta. Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce masina, ar zbura cu avionul, ar merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.

Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.

SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA UITA CAT DE MULT VALOREAZA!

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Vă mulţumesc din tot sufletul meu că, maţi sunat la telefon totuşi, dar am luat a hotărâre fără revenire la ea, ori hotăreşte justiţia expulzarea mea din acest zis cum sar zice, iar dacă nu tot o să plec definitiv în toama aceasta de aici, e prea multă minciună, hoţii,
    etc!?. Toate funcţiile fundamentale ale aşa zisului stat sunt la pământ , familia, şcoala, biserica, justiţia, armata, cultura şi sănătatea!?. Ar trebuii ca toţi cetăţeni acestui teritoiu zis, care sunt victime acestor jnapani de după 1989,să plece în bejenie ca cetăţeni Romei antice cu 390 de ani î.e.n., dar să nu se mai întoarcă ca şi subsemnatul !?. Cu stimă şi consideraţiune. Luca M. Ioan, Arad, tel. 0357414345.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole