Simon Monjack

Valoare netă Simon Monjack: Simon Monjack a fost un scenarist, regizor, producător și make-up artist britanic care avea o avea netă de 500 de mii de dolari. A murit în mai 2010, la vârsta de 40 de ani, la doar cinci luni după moartea soției sale, actrița Brittany Murphy; atât Simon cât și Brittany au murit de pneumonie și anemie.

Viața timpurie: Simon Monjack sa născut Simon Mark Monjack pe 9 martie 1970, în Hillingdon, Greater London, Anglia. A crescut în Bourne End, Buckinghamshire, cu mama Linda (o hipnoterapeută) și tatăl William, și a studiat la Juniper Hill School, Flackwell Heath și Royal Grammar School, High Wycombe. Când Simon avea 15 ani, William a murit din cauza unei tumori pe creier.

Carieră:   Monjack a scris, regizat și produs filmul din 2001 „Two Days, Nine Lives” și a fost creditat ca scriitor și producător executiv la „Factory Girl” din 2006, deși regizorul George Hickenlooper a declarat că Simon nu a fost implicat în film. și „a depus un proces frivol împotriva noastră… făcând afirmații false că i-am furat scenariu. Ne-a ținut literalmente ostatice și am fost forțați să nu înțelegem cu el, în timp ce nu ținea producția peste un butoi”. În 2007, a fost anunțat că Monjack va regiza o adaptare cinematografică a romanului DM Thomas „The White Hotel”, cu Brittany Murphy într-un rol principal. În 2009, Simon a lucrat ca hair stylist și artist de machiaj al lui Brittany la filmul „Abandoned”, care a fost lansat în august 2010, după moartea lor.

Viața personală:Simon a fost căsătorit cu Simone Bienne din 2001 până în 2006, apoi sa căsătorie cu Brittany Murphy pe 12 aprilie 2007, la casa lor din Los Angeles (pe care au împărțit-o cu mama lui Brittany) în cadrul unei ceremonii evreiești private. Pe 20 decembrie 2009, Brittany sa prăbușit în baie de acasă și nu a putut fi reînviată. Ulterior, sa stabilit că ea a murit din cauze naturale – pneumonie și anemie cu deficit de fier – precum și din cauza intoxicației cu medicamente atât de la medicamentele eliberate pe bază de rețetă, cât și de cele fără prescripție medicală. A doua zi dupa moartea lui Murphy, un Monjack cu inima franta a declarat: „Lumea mea a fost distrusa ieri”. Simon a co-fondat Fundația Brittany Murphy, o organizație caritabilă care sa concentrat pe educația artistică a copiilor și pe cercetarea cancerului, împreună cu mama lui Brittany,

Getty

În 2005, Monjack a fost acuzat de fraudă cu cardul de credit, dar acuzațiile au fost renunțate. În 2006, a fost dat în judecată pentru 470.000 de dolari de către firma de credit ipotecar Coutts and Co., după ce a fost evacuat din patru case. În 2007, Simon a fost fost pentru că avea o viză expirată și a fost în închisoare timp de nouă zile, iar mai târziu în acel an, fostul lui soție la dus în instanță pentru a obține bani pe care îi datorează acordului lor de divorț. .

Moartea: La începutul anului 2010, mama lui Simon a spus revistei „People” că Monjack nu se simte bine și că a suferit un „infarct miocardic ușor la o săptămână de la moartea lui Brittany care se întorcea din Puerto Rico”. Sharon Murphy, care a continuat să locuiască în casa după moartea fiicei sale, la găsit pe Simon inconștient pe 23 mai 2010, iar el a fost declarat mort după sosirea paramedicilor. Cauza morții lui Monjack a fost considerată pneumonie acută și anemie severă, iar el a fost îngropat lângă soția sa la Forest Lawn Memorial Park.

Imobiliare:Simon, Brittany și Sharon locuiau într-o casă de 9.400 de metri pătrați din Hollywood Hills, pe care Brittany a cumpărat-o de la Britney Spears pentru 3,85 milioane de dolari în 2003. Deoarece Simon și Brittany au murit la doar câteva luni distanță și din aceeași cauză a morții, mulți oameni s-au întrebat dacă casa poate avea mucegai toxic care a contribuit la trecerea lor prematură. Monjack, care suferea de convulsii, apnee în somn și astm în casă, a făcut testarea mucegaiului înainte de moartea lui Murphy, dar testul a arătat că nu era prezentă mucegai. Deși biroul medicului legist a spus că decesele nu au fost legat de mucegai, mama lui Brittany, care a fost diagnosticată cu cancer de sănătate și neuropatie în timp ce locuia în casă, a declarat mai târziu: ar fi fost mucegaiul toxic, care a fost descoperit în cele din urmă. în aceea casă – care poate să fi fost ceea ce a ucis-o cu adevărat”.

Articolul precedentRiff Raff
Articolul următorIan Anderson

Related Articles

Ultimele articole