Silkk The Shocker

Care este valoarea netă a lui Silkk the Shocker?

Silkk the Shocker este un rapper și actor american care are o netă de 5 milioane de dolari. El este cunoscut pentru asocierea sa cu o serie de grupuri Hip-Hop, inclusiv TRU și 504 Boyz. Veteranul rapper din New Orleans este activ al mijlocului anilor 90 și a lucrat cu o serie de case de discuri de-a lungul carierei sale. Acestea includ No Limit Forever Records, Shocker World, XLP Distribution, No Limit Records, Priority Records, EMI, Entertainment One, Guitar Music și Globy House.

Cunoscut și simplu ca „Silkk”, numele său real este Vyshonn King Miller. Maestrul P este fratele lui Silkk, iar Romeo este nepotul lui. Trio-ul sa reunit pentru a forma eticheta No Limit Forever. În timp ce Silkk are cu siguranță partea lui echitabilă de fani, el a fost inclus și într-o serie de liste cu „Cei mai răi rapperi ai tuturor timpurilor”.

Tinereţe

Vyshonn King Miller sa născut pe 18 iunie 1975 în New Orleans, Louisiana. A fost crescut alături de Robert Percy Miller, care mai târziu va deveni binecunoscutul rapper Master P. În timpul copilăriei lui Vyshonn, ia plăcut să joace baschet și în cele din urmă a devenit destul de priceput. El chiar a declarat într-un interviu că i sa oferit o dată un contract de către Houston Rockets.

El a explicat: „Am fost foarte bun când am venit. Chiar și cu echipa Houston [Rockets] am fost în preajma lor tot timpul și mi-au oferit ușor un contract cu echipa Houston. Dar, ceea ce au oferit ei, aș putea face asta într-un spectacol.”

Carieră

Cariera rap a lui Silkk a înflorit la mijlocul și sfârșitul anilor 90. Mai întâi a semnat un contract de înregistrare cu Priority, care i-a permis să-și lanseze albumul de debut „The Shocker”. După lansarea acestui album, și-a schimbat numele de scenă din „Silkk” în „Silkk the Shocker”. În următorii câțiva ani, Silkk a colaborat cu o serie de rapperi noti, printre care Mia X și Mystikal. De asemenea, a lucrat intens cu grupul TRU, apărând pe albumul lor „True 2 da Game”.

În 198, Silkk a apărut în hit-ul lui Master P „Make ‘Em Say Uhh!” Acest lucru la pus cu siguranță pe hartă și a conduce la succesul continuu. A urmat o altă colaborare notabilă cu single-ul „It Ain’t My Fault”, care a fost un proiect cu Mystikal. Aceasta sa dovedit a fi o melodiile sale cele mai de succes si populare si chiar si astazi este cunoscuta pe scara larga pentru acest single. Continuând pe această tendință de succes, Silkk a lucrat cu Destiny’s Child pentru a crea single-ul „Just Be Straight with Me”. Acel an a fost destul de ocupat pentru Silkk, deoarece a găsit timp să apară și pe hit-ul lui Mya „Movin’ On” de pe albumul ei de debut omonim. O altă sursă notabilă de succes în această activitate a fost „Charge 2 ​​Da Game care a atins statutul de platină și sa clasat bine.

În 1999, Silkk the Shocker a lansat al doilea album solo, „Made Man”. Acest album conține single-uri precum „It Ain’t My Fault 2”, „Somebody Like Me”, care au fost ambele redate pe canale TV precum MTV și BET. Mai târziu, a devenit clar că acestea au fost două dintre cele mai mari hituri ale lui Silkk din toate timpurile. Mya și Mystika au colaborat cu Silkk la „Made Man” și a avut rezultate bune la punct de vedere comercial. Cu toate acestea, certificarea de platină a fost în contradicție cu recenziile critice, care în cel mai bun caz erau slabe.

(Fotografia de Maury Phillips/Getty Images)

Hotărât să rămână productiv, Silkk a lansat albumul „My World, My Way” în 2011. Mac și Trina au colaborat cu Silkk la album. Apoi a continuat în 2004 cu „Based on a True Story”, dar albumul a fost o aventură în mare parte nereușită.

După câțiva ani liniștiți, Silkk the Shocker a fost afișat pe YouTube în 2010 cu un vers freestyle. Curând după aceea, a lansat primul său mixtape, intitulat „All I Do Is Win”. Acest lucru a coincis cu colaborarea lui Shocker cu nepotul său, semnând cu casa de discuții a lui Romeo No Limit Forever Records. În această perioadă, a anunțat că lucrează la un nou album intitulat „Incredibil”.

În următorii câțiva ani, Silkk a lansat o serie de single-uri de pe viitorul său album. Acestea au inclus „Nu renunțați” și „We Ain’t Even Trippin”. La mijlocul an 2010, Silkk a devenit din ce în ce mai activ prin YouTube, folosind platforma pentru a anunța un nou single numit „Business”. Acest single a prezentat BlaqNmilD, un producător intern pentru No Limit Forever. Mai târziu în acel an, a lansat un videoclip muzical pentru single-ul său „We Ain’t Even Trippin” prin canalul său de YouTube. Mai târziu în acel an, el a lansat la treilea single de pe albumul „Incredible”, intitulat „Business”.

Alte Venturi

Silkk the Shocker a fost puternic implicat în WWE de-a lungul anilor și a fost prezentat pe albumul WWE „WWE Wreckless Intent”. Contribuția sa la album a fost un single intitulat „I’m Coming”, care a fost folosit ulterior de un număr de luptători ca melodii tematice.

Silkk este cunoscut și pentru cariera sa de actor. Rolul său principal a fost în 2000, când a jucat rolul principal în filmul „Hot Boyz”. Filmul a fost regizat de Master P și îl prezintă pe Garey Busey într-un rol secundar. Apoi a rezervat un rol principal în „More Money, More Family” din 20015, un film pe care se îngrijește și produsul.

Silkk a susținut odată că era interesat să cumpere New Orleans Saints într-un interviu din 2020. New Orleans Saints a fost evaluat la 2,075 miliarde de dolari. Cuvintele lui exact au fost: „Îmi doresc foarte mult. Cred că la un moment dat sunt”.

Articolul precedentStella McCartney
Articolul următorChris Webber

Related Articles

Ultimele articole