Sfaturi pentru prima vizita intr-un magazin pentru adulti

sex

Exista mii de jucarii sexuale diferite intr-un magazin pentru adulti, iar selectarea celei potrivite pentru cumparare poate fi un proces foarte obositor si consumator de timp. Incercam sa dezmembram procesul de selectie pentru dvs., sa facem cumpararea unei jucarii sexuale perfecte o propunere mult mai usoara.

Aruncati o privire la categoriile si sectiunile noastre prezentate mai jos. Speram ca acestea va vor ajuta sa va indreptati in directia corecta asupra alegerii jucariilor potrivite.

A merge intr-un magazin pentru adulti pentru prima data poate fi intimidanta! Experienta fiecaruia va fi diferita, dar majoritatea oamenilor au cel putin putina o indoiala - de obicei exista o teama ca veti vedea pe cineva pe care il cunoasteti sau va veti simti un pic prost ca puneti intrebari.

Daca nu ati mai fost niciodata intr-un magazin pentru adulti, s-ar putea sa aveti niste notiuni preconcepute despre ceea ce veti gasi. Toate magazinele de sex sunt considerate magazine pentru adulti; Ceea ce inseamna ca, daca sunteti sub varsta de 18 ani, nu puteti intra. In acest caz, va sugeram sa achizitionati elementele online.

Fiecare magazin pentru adulti este diferit si va avea lucruri diferite. In magazinele sexuale mai mari, exista, de obicei, zone generale pentru barbati si femei; In magazinele de specialitate mai mici, este posibil sa aveti mai multe jucarii care sa raspunda anumitor tipuri de joc sau orientari sexuale. Verificati magazinele online sau sunati inainte pentru a vedea ce tipuri de lucruri se afla in magazinele cele mai apropiate.

Intrarea intr-un magazin pentru adulti pentru prima data poate fi derutanta. Exista atat de multa selectie, si oricine altcineva din magazin pare adesea sa stie exact ce vor. Daca sunteti interesati sa cumparati jucarii sexuale, prezervative, materiale de sclavie, lenjerie, lubrifianti, sau orice altceva care ar putea servi la schimbarea vietii sexuale, pe toate la gasiti intr-un sexshop.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *